jul, randers, børn

Vi byder julen velkommen

Det er blevet jul, og vi byder højtiden velkommen med det nye julemagasin, der er spækket med masser af inspiration til din december. Find blandt andet modeguides til ham, hende og de små, spændende julekonkurrencer og en stor guide med 24 julehits, der gør din jul endnu bedre.

December er jo fuld af  skønne fester og hyggelige arrangementer. Det er derfor igen tid til at finde dit stiveste puds og glimmerkjolen frem. I det nye julemagasin hjælper vi dig med at vække din indre glamour girl til livs med glitrende og farverige items, og til mændene har vi fundet klassiske og stilfulde outfits, som er perfekt til julefesterne. De små i familien skal selvfølgelig også klædes fint på til julens arrangementer, så derfor har vi også samlet julen sødeste outfits med både nisser, rensdyr og sløjfer

To do listen kan blive lang og uoverskuelig i den travle juletid, og det er ikke altid lige let at holde styr på, om man nu har husket det hele. Derfor har vi lavet en guide med alle de praktiske gøremål, som skal ordnes inden juleaften, så din december bliver nemmere end aldrig før. Vi har også samlet 24 julehits med alt lige fra julegavetips, lækre opskrifter, ideer til dette års pakkekalender og stylingtips. 

De søde julelækkerier kan ligge tungt i maven, men det kan være svært at finde motivationen til at trække i løbeskoene, når termometret viser minusgrader, men en løbetur i vinterkulden har faktisk flere fordele, end man lige skulle tro. I det nye julemagasin kan du læse mere om vinterløb, og finde ud af hvad disse fordele er.  

Julen er hjerternes fest. I vores store julemagasin kan du derfor finde en lille opfordring til at finde næstekærligheden frem. I Randers Storcenter har du nemlig muligheden for at skabe juleglæde hos et udsat barn, og hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du gør det, så slå op på side 20 i julemagasinet. 

Du kan også lære den nye kvinde bag Randers Handsker at kende. Hendes navn er Rina Hansen, og hun har nye og spændende fremtidsplaner for Randers Handsker. Læs hele interviewet i det nye julemagasin, hvor du også har muligheden for at vinde dit helt eget par handsker fra Randers Handsker. 


Det finder du i det nye julemagasin:

Damemode: Glamour Girl 
Herremode: Fine & Dandy
Børnemode: Det er jul, det er cool 
Guide: 24 Julehits
Interview: Vinterløb
Interview: Randers Handsker
Giv Julen Videre
Convenience: Nem december


TIL TOP