Skal mor forkæles lidt ekstra på mors dag?

Mors dag er en god anledning til at fortælle din mor, at hun er noget særligt. Om du forkæler med en tegning, chokolade eller blomster, er ikke det vigtigste, det er altid tanken, der tæller.

Mangler din mor inspiration til hendes stil og kunne hun bruge tips fra vores stylist? Forkæl din mor med nogle timer sammen med husets stylist, der med garanti kan give alle kvinder masser af gode tips til garderoben. Til den stilsikre kvinde kan du finde inspiration til den nyeste mode i vores aktuelle modeguide. Et gavekort til alle centrets butikker er også altid en god gave, hvor din mor selv kan gå på shopping.

Det er de fleste kvinder, der elsker lidt selvforkælelse. Elsker din mor skønhedspleje, så kan du få inspiration til 20 skønhedsprodukter, der kan mere end én ting. Du kan også arrangere en dag sammen med din mor, hvor I forkæler jer selv. Plej f.eks. jeres negle sammen med vores nemme guide til sunde negle.

Det er også blevet meget populært at give en oplevelse i gave. I vores center har vi flere gode spisesteder, der kan danne rammen om en hyggelig madoplevelse. Få desuden inspiration til gode oplevelser for hele familien i Randers og omegn.


Find al inspiration til mors dag her:

De aktuelle modetrends
Lad husets stylist hjælpe jer
Gaven der med garanti vækker glæde
En god madoplevelse
Spændende oplevelser


TIL TOP