konfirmand, konfirmation, mode

Konfirmand: Alt til din store dag

Konfirmationen er en af de begivenheder i dit liv, du aldrig glemmer. Gør dagen helt perfekt med det flotteste konfirmationstøj, kreativt bordpynt, det smarteste 2. dagstøj og det fineste hår. Find idéer til de flotteste konfirmationslooks her, så du kan stå skarpt på den store dag. Du kan også blive inspireret til dit outfit fra det store konfirmandmodeshow ,der blev afholdt i februar. Butikkerne er skarpe til at finde ting, der ligner, hvis tøjet ikke er på hylden mere.

Har du brug for et par tricks til, hvordan du binder din butterfly? Bliv guidet af Tøjeksperten, der viser en trin-for-trin guide til den perfekte butterfly. Du kan også blive guidet til det smukkeste hår med store, flotte krøller, der er perfekt til både konfirmationen og 2. dagen. Og husk også det festlige og fine bordpynt.

Har du styr på maden til konfirmationen? Bilka tilbyder “mad ud af huset” – 3-retters menu, tapas, pålægsmand, buffet, kager mm. Få hjælp af delikatessen og bageren i Bilka, så I sammen kan finde den menu, som passer til dine ønsker på den store dag.

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dagen uforglemmelig!


 

Find alt til din konfirmation her:

Den store dag
Modeshowet
Tøjet til Blå Mandag
Dæk op til fest
Bind butterfly
Konfirmationskrøller

 


TIL TOP