Konfirmand: Alt til din store dag

Konfirmationen er en af de begivenheder i dit liv, du aldrig glemmer. Gør dagen helt perfekt med det flotteste konfirmationstøj, kreativt bordpynt, det smarteste 2. dagstøj og det fineste hår. Masser af muligheder for at finde det flotteste konfirmations-outfit i butikkerne. De står klar til at hjælpe med at finde lige det, du søger.

Har du brug for et par tricks til, hvordan du binder din butterfly? Bliv guidet af Tøjeksperten, der viser en trin-for-trin guide til den perfekte butterfly. Du kan også blive guidet til det smukkeste hår med store, flotte krøller, der er perfekt til både konfirmationen og 2. dagen. Og husk også det festlige og fine bordpynt.

Har du styr på maden til konfirmationen? Bilka tilbyder “mad ud af huset” – 3-retters menu, tapas, pålægsmand, buffet, kager mm. Få hjælp af delikatessen og bageren i Bilka, så I sammen kan finde den menu, som passer til dine ønsker på den store dag.

Gaven, der ikke skal byttes
Et gavekort til centret er altid en god idé – gaven til den, der har alt. Køb gavekort i informationen ved Store Torv eller køb gavekortet lige her

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dagen uforglemmelig!


 

Find alt til din konfirmation her:

Bind butterfly
Konfirmationskrøller


TIL TOP