Forkæl din far lidt ekstra på fars dag
Forkæl din far lidt ekstra på fars dag

Husk fars dag d. 5. juni

Har du lyst til at forkæle far lidt ekstra på fars dag d. 5. juni. Det er jo hans dag og han vil med garanti blive glad for den søde tanke uanset, hvad du finder på. Fars dag falder altid på Grundlovsdag, som for mange er en hel eller halv fridag. Derfor er det oplagt at invitere far med ud på oplevelser. Vi giver dig inspiration til spændende oplevelser i Randers og omegn, som indbyder til sjov og hygge med hele familien. Det er også altid lækkert at blive inviteret ud at spise og vi er sikre på, at et af vores spisesteder vil falde i enhver fars smag. Vær dog opmærksom på, at vi holder lukket på fars dag, men med et gavekort til hele centret, så kan far helt selv vælge, hvilken restaurant han foretrækker.

På fars dag er vi gået ind i juni og sommeren er så småt over os. Hvis din far elsker at servere lækre drinks på terrassen, så kan en god gave være det helt rigtige udstyr til barskabet. Vi giver dig inspiration til gode cocktails og spændende produkter, der kunne være på ønskelisten.

Det er ikke altid, at din far er den nemmeste at købe gave til, men man kan aldrig gå helt galt i byen med en rigtig klassiker til garderoben, der aldrig holder op med at være på mode. Vi giver dig den ultimative guide til seks stilsikre investeringer, som enhver mand bør have i sin garderobe. Du kan også finde moderigtig inspiration til den mere stilsikre mand i vores aktuelle modeguide. Du kan selvfølgelig også gå all in og investere i en styling til din far. Her kan du se, hvordan Brian oplevede at være i hænderne på vores stylist. Du kan selvfølgelig altid finde alle butikkernes aktuelle tilbud og lade dig inspirere til den helt rigtige gave til netop din far.


Find al inspiration til fars dag her:

Spændende oplevelser
Gaven til ham, der har alt
En god madoplevelse
Det rigtige udstyr til barskabet
Stilsikre investeringer til garderoben
De aktuelle modetrends
Styling til en mand


I butikkerne lige nu

TIL TOP