Få inspiration til påsken

Påsken er tegn på, at foråret er over os. I påsken samles vi med venner og familie til den årlige påskefrokost fyldt med lækkerier, mens børnene løber på æggejagt i haven. Påskens traditioner er også fyldt med skønne dekorationer, kreative påskeklip og de lækreste påskeæg.

Drømmer I om, at påsken i år skal have det hyggelige samvær med børnene som første prioritet? Få gode idéer til sjove påskelege, der selvfølgelig involverer ægget og som hele familien kan være med til. Måske kunne det hyggelige samvær også foregå i køkkenet, hvor I kan hjælpe hinanden med at lave de lækreste hjemmelavede påskeæg. Glæden er stor, når der er smagsprøver. Er I til de lidt nemmere påskeæg, så fortvivl ikke, men få inspiration til den lækre påskeslik, som I kan gemme i et papæg. Det bliver børnene helt sikkert også glade for.

Er det jeres tur til at holde den årlige påskefrokost? Få en vidunderlig opskrift til påskelam og lad jer inspirere til andre påskelækkerier. Husk også påskens fineste bordpynt og skønne dekorationer til at pynte ethvert hjem i påskedagene. Vi giver dig gode tips til en kreativ, hyggelig og dekorativ påske.

Du finder det hele i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at inspirere dig til glade og gule påskedage!Find alt til påskens hyggestunder her:

Sjove påskelege med æg
Guide til den hyggeligste påskefrokost
Det nemme påskeslik
Få lækker opskrift på lam
Lav dit eget påskeæg
4 tips til din påske
Inspiration til din påskedekoration


I butikkerne lige nu

TIL TOP