Få endnu mere inspiration til julens hygge

Julen er en glædens tid, en forventningens tid især for familiens yngste og en tid for traditioner. I julen samles vi med familie og venner til hygge og fest. Julens traditioner er også fyldt med juledekorationer, julebag, juleklip og den lækre julemad.

Skal du til julefrokost med familien, kollegaerne eller vennerne, så giver vi dig inspiration til den nyeste mode, der passer perfekt til julens fester. Find også inspiration til hvordan du dækker et fint og klassisk julebord, hvis du selv skal være vært eller værtinde. Skal du selv stå for selve julemiddagen og får du svedige hænder ved tanken om at stå med ansvaret for juleanden? Få slagterens tips til den perfekte juleand. Julens hygge er heller ikke fuldendt uden hjemmelavet julekonfekt. Tag børnene med i køkkenet og lad dem være kreative eller få inspiration til den lækre konfekt lige her.

I Randers Storcenter elsker vi, når butikkerne bliver pyntet smukt op til jul og vi går en tid i møde, hvor centret er fyldt med juleaktiviteter for hele familien og glade mennesker på jagt efter lige præcis den gave, der vil bringe mest glæde. For julen handler også om glæde og glæden ved at give.

Vi vil gerne glæde andre op til jul og har igen i år opstillet vores ønsketræ på Centertorvet, hvor du kan være med til at glæde et udsat barn til jul. Vi sætter også fokus på #givjulenvidere og opfordrer alle – også dig – til at dele historier om og inspirere andre til, hvordan de glæder andre i juletiden.


Køb julegaven, der ikke skal byttes
Få tips til outfittet til årets julefrokost
Skal du lave den perfekte juleand
Lav lækker hjemmelavet julekonfekt
#giv julen videre
Se julens aktiviteter i Randers Storcenter


TIL TOP