Stylingarrangement 1. juli | 8:00

GANT OFFICIAL OUTFITTER OF LE MANS 24 HOUR

Det amerikanske sportstøjsmærke GANT går ind i et tre-årigt partnerskab med 24 timers løbet, Le Mans, det verdensberømte sportsvognsløb, der årligt finder sted i byen Le Mans i Frankrig. Med udgangspunkt i det næste løb d. 17. juni 2017, vil GANT være officiel sponsor og tøjsponsor. En GANT x Le Mans kollektion vil blive frigivet til forbrugerne globalt i maj 2017 med en eksklusiv 24-timers online lancering inden den rammer butikkerne.

Ligesom 24 timerne af Le Mans sportsvogns løbet i Frankrig konsekvent flytter grænserne for, hvad der er muligt gennem innovation og ydeevne, nærmer GANT sig sit design med en lignende tankegang #NeverStopLearning, siger GANT administrerende direktør Patrik Nilsson.

Med fokus på autentisk kommunikation, innovative produkter og en lidenskabelig holdning, er visionen at blive verdens førende livsstilsmærke inden 2020. GANT x Le Mans kollektionen er det første brand samarbejde siden re-brandingen af GANT i 2015.

GANT er den prestigefyldte partner, som 24 timers Le Mans løbet manglede.
Den ungdommelige appel af GANT’s stil og elegance fra deres kollektioner svarer fuldstændig med ånden i Le Mans, som er så inspirerende for os. Denne tilgang flugter også med vores ønske om at udvide og vokse stærkere sammen med 24 timerne af Le Mans. At vise din passion for ræs vil nu være en endnu større fornøjelse. Som anført af ACO formand Pierre Fillon, har hans partnerskab allerede plukket en vinder – folket.

De første 24 timer af Le Mans race fandt sted i 1923 og har spillet en stor rolle i den hurtige udvikling af motorkøretøjer og i den accelererende teknologiske fremgang. Det er bredt anerkendt som en af de mest prestigefyldte sportsvogns løb i verden. Efter en kort pause i midten af 1900-tallet på grund af anden verdenskrig, blev 24 timers Le Mans ræset relanceret i 1949, samme år som livsstilsbrandet GANT blev grundlagt i New Haven, USA.

I dette historiske sammenfald ligger grundlaget og inspirationen bag partnerskabet. Aftalen blev formidlet af IMG Licensing, som er licensagenturet for 24 timer Le Mans konceptet.
For det visuelle og den grafiske identitet af samarbejdet, har GANT arbejdet med den svenske illustrator og grafisk designer Jonas Bergstrand, kendt for sit arbejde for mærker som The Motorist Magazine, FIFA, Soho House og the New Yorker.

– Jeg har været fan af Jonas Bergstrand i en årrække. Jeg elskede hans arbejde for The Motorist og hans charmerende – midten af århundredet æstetik. På GANT har vi en rig arv ved arbejdet med talentfulde kunstnere, der gennem årene har skabt smukke illustrationer af og for vores produkter. Så det føltes meget naturligt at invitere Jonas til at komme og arbejde på denne kollektion med holdet, siger GANT’s kreative direktør Matthew Wood.

Ligesom hver kollektion på GANT er skjorten centreret, men kollektionen byder også på overtøj jersey, strik, blazere, jeans og tilbehør til mænd, kvinder og børn. Kollektionen omfatter tøjstykker med Tech Prep™ som er en revolution indenfor klassisk stil.

Tech Prep™ forbedrer det sofistikerede GANT look med ny teknologi, der støtter og letter en aktiv livsstil gennem sin innovative & bæredygtige funktion. Tøjet er hurtigtørrende takket være en behandling der anvendes til garnet, som forhindrer det fra at absorbere fugt, og gør det muligt at tørre hurtigere. De har også, fugtspredende kvaliteter, hvor formen på garnet giver mulighed for luft til at bevæge sig mere frit gennem tøjet og dermed holder kropstemperaturen mere stabil.

Til sidst; så er klæderne åndbare med god respirationsevn – igen på grund af formen af garnet. Med disse smarte tekstiler lavet til vores tid, vil du altid være forberedt på, hvad end livet kaster i mod dig.

GANT x Le Mans kollektionen vil være til tilgængelig på globalt plan i GANT butikker, online og i et lille udvalg af håndplukkede detailhandlere, og i Randers er det EHM i Randers Storcenter der fra d. 17. maj 2017 sælger et meget begrænset antal styles, så det gælder om at være hurtig.

facebook Le Mans kollektion i EHMgoogle Le Mans kollektion i EHMpinterest Le Mans kollektion i EHMtwitter Le Mans kollektion i EHMemail Le Mans kollektion i EHM

Ingen kommentarer

Kommentarer