Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Randers Storcenters blogger Amy Dyrholm, viser dig her sine klassiske efterårsfavoritter. Bliv inspireret af hendes udvalgte items her.

Amy Dyrholm fra Randers blogger om alt det, hun har på hjerte. Indholdet er derfor et miks af personlig stil, skønheds-favoritter, mad, indretning og mere til. Find bloggen på amydyrholm.com.

Efter den lette og lyse sommer kan jeg godt lide at dyrke det mere eksklusive udtryk om efteråret. Så jeg går efter klassiske items i luksuriøse kvalitets-
materialer og dæmpede, brændte nuancer for at skabe et lækkert efterårslook.


parfume-2-178x300 Klassiske efterårsfavoritter

1. ET GODT TIP


Jeg kan godt lide at prøve nye dufte, og derfor har jeg ingen signaturduft. Det skifter alt efter sæsonen. Lige nu er Sì af Giorgio Armani en af mine yndlingsdufte. Den er meget feminin med rose og lyse trænoter. Et godt tip er at prøve duften af på huden inden køb, da den kan dufte anderledes på en papirstrimmel i forhold til på hud. Matas plejer at være søde til at lave en lille prøve, som du kan tage med hjem i håndtasken. På den måde er det nemmere at teste duften de næste dage, hvis du er i tvivl.

Parfume, Sí, 30 ml, GIORGIO ARMANI, Matas, 440 kr.

2. FARVERIG SKØNHED


En ruskindsjakke i en brændt nuance – som denne – kan virkelig pifte et hverdagsoutfit op. Jeg er meget forelsket i jakken, især fordi bæltet er med til at give et ekstra råt look. Gestuz er generelt et af mine ’go to’-mærker, og jeg er især glad for deres skindjakker. Én ting er sikkert; min sorte læderjakke vil bestemt ikke have noget imod at få følgeskab af denne farverige skønhed de næste mange, mange år.

Russkindsjakke, GESTUZ, Message, 3.499 kr.
Gestuz-245x300 Klassiske efterårsfavoritter

441903-238x300 Klassiske efterårsfavoritter

3. DEN KLASSISKE


Et fællestræk for min garderobe er, at alle items skal være rare at gå med. En oversize skjorte med sarte striber er altid et hit, da den jo ikke sidder stramt. Skjorten her er klassisk, nem at style og feminin med den søde kinakrave. Jeg vil helt klart også bruge den under en chunky strik, når tempera- turen falder yderligere.

Skjorte, INWEAR, Companys, 700 kr.

4. DET SIKRE VALG


Disse sorte, skinny jeans er perfekte til det meste. Den coatede effekt er et fint, billigt alternativ til ægte skind. Det er et must at eje et par sorte jeans, hvad enten de er skinny eller ej. Let’s face it – sort fungerer godt til alt, så har jeg tøjkrise, hiver jeg altid de sorte jeans frem.

Bukser, PIECES, 229,95 kr.
bukser-148x300 Klassiske efterårsfavoritter

Biancosko-284x300 Klassiske efterårsfavoritter

5. EFTERÅRETS OPTUR


Sorte, klassiske støvler hører til efteråret. Det er nok noget nær det bedste ved sæsonen. Der er altid plads til endnu et par sorte støvler – selvom min kæreste nok ikke er helt enig. Disse ankelstøvler vil ikke kun passe godt med mørke jeans. De vil også kunne styles med en kjole og bare ben, hvis vejret viser sig fra sin mere lune side. Jeg er stor fan!

Støvler, BIANCO, 1.199,95 kr.

6. DEN LILLE SORTE … TASKE


Alle kvinder bør eje en crossbody, hvad enten den er i lækkert, blødt ruskind eller kunstmateriale. Faktisk er det især størrelsen, som er afgørende for mig, da det er et must, at den kan indeholde alle mine hverdagsessentials – noget, jeg aldrig går på kompromis med. Der skal være plads til alt det nødvendige som iPhone, nøgler, læbepomade, pung med mere. Er du i tvivl om farven, så gå gerne efter en klassisk sort som denne fra Becksöndergaard – ”black never goes out of style”.

 

Taske, BECKSÖNDERGAARD, Neye, 699 kr.

taske-1-264x300 Klassiske efterårsfavoritter


facebook Klassiske efterårsfavorittergoogle Klassiske efterårsfavoritterpinterest Klassiske efterårsfavorittertwitter Klassiske efterårsfavoritteremail Klassiske efterårsfavoritter

Ingen kommentarer

Kommentarer