Casting med Little-People 19. oktober | 13:00

Julesjov og eventyr for børn i alle aldre

Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. november, hvor kan du opleve årets juleudstilling, som i år lægger op til masser af eventyrlige tanker. 

I årets juleudstillingen er der sjove mekaniske nisser som arbejder i Nisseværkstedet, hvor de gør klar til jul med de lange ønskesedler, og pakkerne der skal laves. I drømmehjørnet finder du i år Feer som danser rundt i luften omkring deres hjem – det magiske træ.

I udstillingen er der i år også en mini bio hvor børnene kan tage et hvil imellem julegaveindkøbene, og har børnene lyst er tegne og male har vi igen i år en konkurrence i vores malehjørne alle børn kan deltage i.


Julemanden kommer lørdag d. 19. november og åbner vores nye udendørs julemarked CHARITY STREET // RSC

Lørdag d. 19. november kl. 10 ankommer julemanden til Randers Storcenter. Han ankommer sammen med hans Nisse-orkester og åbner centrets nyhed – udendørs julemarked. Herefter går julemanden og hans Nisseorkester indendørs igen – og julehygger videre på centertorvet.

Julemanden finder du i centret hver weekend op til jul – og hver søndag inviteres alle børn med i hans optog. Han vil hver søndag frem til jul, sammen med Nisseorkesteret gå en tur rundt i centret og hilse på alle i huset både børn, voksne og ansatte, og de børn som vil med i optoget, har han en gave til. Han slutter turen på centertorvet, hvor han synger og danser sammen med børnene, inden han indtager hans stol, hvor alle børn så kan få en personlig snak med ham.

Julemanden har naturligvis masser af godter med – og i hans sæk er også de søde små bamser, som han gerne bytter for børnenes sutter.

Julemanden er i centret hver weekend frem til jul, og hans tider kan ses på www.randersstorcenter.dk


CHARITY STREET // RSC

Som noget helt nyt åbner Randers Storcenter i år  en ny udendørs ”gade” nemlig CHARITY STREET // RSC i velgørenhedens tegn. Julemarkedet åbner lørdag d. 19. november og har åbent alle dage op til jul – og også mellem jul og nytår.

Markedet består i år af 6 små og store julehuse, som er placeret lige uden for grøn indgang. I flere af husene kan du komme ind og sidde og nyde de mange lækkerier.

Gaden vil emme af al den gode julehygge, som hører julen til. Glæd dig til en masse skønne boder, der dufter og smager af jul, og så støtter du samtidig en god sag.  


Åbent alle dage op til jul

Centret har åbent alle dage op til jul, og i december måned udvides åbningstiden til kl. 19 alle dage – også i weekenderne, så der er god tid til at handle i – i de hyggelige og jule dekorerede omgivelser.

 

facebook Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. novembergoogle Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. novemberpinterest Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. novembertwitter Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. novemberemail Julen starter i Randers Storcenter tirsdag d. 15. november

Ingen kommentarer

Kommentarer