Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Det er let at skabe hyggestemning på din terrasse med lanterner, krukker og smukke tekstiler. Få ideer og inspiration til at indrette en udendørs hyggekrog.

samletterasse Inspiration til terrassen

1

Krukker og potter skaber hygge

Fine urtepotter og krukker er perfekte til at skabe en rigtig hyggelig stemning på terrassen. Jeg vil plante lidt forskellige blomster i, så de kan stå og pynte og se smukke ud. Mine forældres have har altid været fyldt med forskellige krukker, og en ny finder altid vej derud hver sommer. Så for mig minder urtepotter og krukker mig om alle de gode minder fra mine forældres have.

Urtepotter, TIGER, 40 kr. pr. stk.

2

Opskrifter på lækker sommermad

Det er fantastisk at spise udenfor, når de lune sommeraftener melder deres ankomst – men samtidig kan det være svært at finde på nye retter. Dygtige Emma Martiny fra Aarhus har lavet en helt fantastisk kogebog, hvor du kan finde opskrifter på alverdens skønne salater – enten som tilbehør til grillkødet eller som en let sommerret. Og tjek også lige de smukke billeder i bogen ud!

Bog af Emma Martiny, SKØNNE SALATER & VIDUNDERLIGT TILBEHØR, Bog og Idé, 349,95 kr.

3

Levende lys på terrassen

Vi har allerede købt to lanterner, som står og pynter foran vores hoveddør, men der skal helt sikkert også nogle lanterner af forskellig art på terrassen. Disse fra Broste Copenhagen er uden tvivl i kikkerten, også fordi de virkelig er billige, og passer godt i stilen til vores bygning.

Lanterne, BROSTE COPENHAGEN, Inspiration, 149 kr.

4

Hold varmen på de kølige sommeraftener

Denne sommer skal jeg ikke kun købe et enkelt tæppe, men hele fire af slagsen. Så kan jeg nemlig forkæle mine gæster med et varmt tæppe, når temperaturen falder på terrassen om aftenen. Der er ikke noget mere hyggeligt end en aften, hvor alle sidder med tæpperne trukket godt om sig og et godt glas rødvin (og så skærmer tæpperne lidt for de forbandede myg … ).

Tæppe, INSPIRATION, 629 kr.

5

Skal dine hynder have nyt liv?

Til de havemøbler vi engang får købt, skal der uden tvivl skabes lidt hygge med nogle fine hynder. Netop disse hynder får mine tanker hen på sommerhus, sol og sommer. Foruden at hynder skaber hygge, så handler det også om komfort, og der synes jeg det er vigtigt at man kan sidde blødt, når man skal sidde og hygge en hel aften.

Hynde., 40 x 40 cm, Imerco89,95 kr

facebook Inspiration til terrassengoogle Inspiration til terrassenpinterest Inspiration til terrassentwitter Inspiration til terrassenemail Inspiration til terrassen

Camilla Julie
Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Born and raised i Randers (Vorup), og selv om jeg boede et halvt år i København, vidste jeg, at jeg skulle hjem igen, for det er, hvad Randers er for mig – hjem. Jeg arbejder som projektkoordinator hos MultiQ i Aarhus, og derudover driver jeg min blog camillajulie.dk. Jeg bruger for mange penge på shopping, men jeg elsker det. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det. 

Ingen kommentarer

Kommentarer