Randers Storcenter støtter julehjælpen

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter og glæder børn i nærområdet. I den forbindelse har velgørenhedspuljen støttet Dansk Folkehjælp, der samler penge sammen til julehjælp.

Vi ønsker, at julen skal være en dejlig tid for alle. Randers Storcenter forsøger derfor at skabe hyggelige rammer omkring juleshopping for både voksne og børn. Hvert år har vi en række tiltag, som fremmer det at give så mange som muligt en god jul.

Ekstra håndsrækning til Dansk Folkehjælp – Julehjælpen

Igennem mange år har Randers Storcenter støttet Dansk Folkehjælp i forbindelse med årets julehjælp. I år er der rigtig mange ansøgninger til denne støtte.

Randers Storcenters velgørenhedspulje har derfor ekstraordinært været på stort juleindkøb i Bilka, så alle de ekstra mange ansøgninger i år kan blive tilgodeset. Dette sker i samarbejde med Dansk Folkehjælp - med afdelingerne i Randers Kommune, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

”I Randers Storcenter støtter vi igen Julehjælpen med det gode formål. Vi har løbende været i dialog med Dansk Folkehjælp, der har fortalt om de mange ekstra ansøgere i år. Velgørenhedsorganisationerne har også kunnet mærke corona i år og været udfordret på økonomien. Derfor skal vi alle hjælpe til, hvor vi kan. Vi har sammen med Bilka i centret sikret, at alle godkendte ansøgere har fået JA fra Dansk Folkehjælp. Vi er taknemmelige over at kunne hjælpe og dermed give vores kunder noget tilbage med et godt formål,” fortæller Lene Nørgaard, marketing- og eventchef i Randers Storcenter.