Cykelnerven

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter og glæder børn i nærområdet. I den forbindelse har velgørenhedspuljen støttet Cykelnerven, der samler penge sammen til Schleroseforeningen.

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb, Cykelnerven, kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for Scleroseforeningen. Når Tour de France-rytterne til næste sommer kæmper sig op ad Mont Blanc, har 250 danske cykelryttere få uger inden besejret bjerget i en god sags tjeneste. Randers Storcenter er medsponsor af Cykelnerven 2016.

Når 250 seje cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra Randers Storcenter.

”Desværre er der rigtig mange, der rammes af den forfærdelige sygdom – også i en ung alder. Kan vi være med til at gøre en forskel og støtte forskningen gennem dette sponsorat, gør vi det med glæde. Vi tillader os også at inddrage kunderne med en cykel event d. 14. maj, hvor vi sætter fokus på scelerose” siger Lene Nørgaard, marketing- og eventchef.

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb
Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb, Cykelnerven, indtager i juni 2016 de franske bjergtinder for tredje år i træk. Cykelnerven består af ni hold fra hele landet med i alt 250 deltagende ryttere.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2016 bliver ingen undtagelse. Med bjergtoppe som Montée de Bisanne og ikke mindst Saint-Gervais Mont Blanc er der lagt op til en historisk cykeltur for de rekordmange deltagere.

Verden over har cykeleksperter udråbt netop disse bjerge som helt afgørende for, hvem der vinder Tour de France i 2016. Når Cykelnerven ruller afsted til juni, kører følgende ambassadører ruten sammen med resten af deltagerne

Guldfireren fra 1996 – Eskild Ebbesen, Niels Laulund, Victor Feddersen og Thomas Poulsen

Tre stærke profiler fra TV2 – Mikael Kamber, Claus Elming og Peter Tanev

Fynboerne – Thomas Helveg og Stig Rossen

Det er tredje gang, at Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for Scleroseforeningen. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver eneste deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.

”Vi cykler for en verden uden sclerose og er dybt taknemmelige for, at 250 seje cykelryttere lægger så mange kræfter og meget energi i at hjælpe vores sag. Hver eneste deltager i Cykelnerven samler penge ind til Scleroseforeningens forskningsprojekter, og deres indsats gør en kæmpe forskel for vores arbejde" - siger Klaus Høm, direktør i Scleroseforeningen.

Cykelnerven 2016 samler bl.a. ind til det store, internationale forskningsprojekt "Progressiv MS Alliance". Projektet har samlet verdens førende scleroseforskere med målet om at udvikle en behandling mod progressiv sclerose, som 2,3 millioner mennesker verden lider af. Læs mere på Cykelnerven.dk.