Randers City Camp har fået nye MOONCARS

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter og glæder børn i nærområdet. I den forbindelse har velgørenhedspuljen støttet Randers City Camp, der samler penge sammen til mooncars.

Randers City Camp leger med alle børn – hele campingsæsonen, og hos dem er det gratis at prøve de sjove mooncars på pladsen.

De eksisterende mooncars trængte til fornyelse, og Randers City Camp ansøgte Randers Storcenters velgørenshedspujle, som har til formål at gøre lokale børn glade, om nye mooncars.

At gøre lokale børn glade; det må vi sige, mooncars gør på Randers City Camp. Derfor kører en af de nye flotte mooncars nu rundt på pladsen med Randers Storcenter logo på, og vi håber, at den vil gøre rigtig mange børn glade i fremtiden.

Randers City Camp

Du finder campingpladsen i den smukke Fladbro Skov med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Terrænet er kuperet, og pladserne er indrettet efter naturen. Området er oplagt til trave- og cykelture, golf og fiskeri. Skal der ske lidt mere, finder du Randers Midtby fem kilometer væk med caféer, restauranter og shopping. Pladsen ligger desuden centralt placeret for seværdigheder i hele Midtjylland.