Julekalendere til fordel for Randers Julehjælp

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter og glæder børn i nærområdet. I den forbindelse har velgørenhedspuljen støttet Y's Men's Club, der samler penge sammen til Randers Julehjælp.

Randers Y’s Men’s Club er nu også en del af Randers Julehjælp og sælger julekalendere i Randers Storcenter og Den Blå Paraply til fordel for Randers Julehjælp.

Fra søndag, d. 24. oktober 2021 kan man for 45. år i træk købe den populære Y’s Men’s Julekalender, og dermed tyvstartes der faktisk på Randers Julehjælp. For første gang nogensinde kan randrusianere nemlig købe en julekalender og samtidig støtte Randers Julehjælp.

Randers Y’s Men’s Club har nemlig besluttet at slutte op bag Randers Julehjælp bl.a. ved at sælge julekalendere til fordel for Randers Julehjælp.

Y’s Men’s Julekalenderen sælges normalt landet over via de uniformerede ungdomskorps, skoler og idrætsforeninger. Prisen er 40 kr., hvoraf de sælgende foreninger ofte selv får 20 kr. Med sit engagement i Randers Julehjælp har Randers Y’s Men’s Club imidlertid lavet en særlig aftale med Randers Storcenter og den sociale café Den Blå Paraply i Vestergade i Randers om, at for hver Y’s Men’s Julekalender, der sælges de to steder, går 20 kr. til Randers Julehjælp.

Dermed er det altså allerede muligt at bidrage til indsamlingen af årets Randers Julehjælp ved at købe årets julekalender et af de to steder, selvom indsamlingen til Randers Julehjælp egentlig først skydes i gang søndag, d. 14. november.

Et Randers initiativ

Det er Randers Y’s Men’s Club, der alle 45 år har stået bag produktionen og distributionen af Y’s Men’s Julekalenderen, og selv om det er 45. gang, julekalenderen udkommer, er den stadig en tilbagevendende glæde for mange mennesker, som ved køb af kalenderen foruden den sælgende forening eller – fra i år – Randers Julehjælp er med til at støtte Y’s Men’s klubbernes sociale og humanitære arbejde i ind- og udland.

Y’s Men’s i Danmark er en international serviceorganisation med lokale klubber over hele landet. Klubberne har nær tilknytning til KFUM & KFUK og støtter socialt og humanitært arbejde i Danmark og udenfor landets grænser.

Foruden at give et bidrag til Randers Julehjælp kan køberne af kalenderen glæde sig over den farverige forside med karikaturtegninger af bl.a. kongefamilien, politikere og kendte personer. Forsiden er i år tegnet af den kendte tegner og illustrator, Bob Katzenelson, der har en fortid på Randers Amtsavis og som er kendt for at lave satiretegninger, der kalder smilene frem.