Harridslev Rideklub

Randers Storcenters velgørenhedspulje støtter og glæder børn i nærområdet. I den forbindelse har velgørenhedspuljen støttet Harridslev Rideklub, der samler penge sammen til en ridehal.

Harridslev Rideklub har et stort ønske. De vil gerne have en ridehal, så endnu flere har mulighed for at lære at ride og modtage undervisning - og ikke mindst opbygge sociale relationer i et trygt og sikkert miljø med plads til alle. En ny ridehal vil bidrage til klubbens økonomi, og de sportslige aktiviteter kan forøges med 100% i efterår- og vintersæsonen.

God plads og inspiration giver glade børn. Derfor gav Harridslev Rideklub andre børn en positiv oplevelse på p-pladsen foran grøn indgang ved Randers Storcenter. Harridslev Rideklub gav ride- og klappeture til de interesserede børn i foråret 2015. Blandt hestene, som man kunne møde, var bl.a. Tulle og Flicka, der tilbage i 2010 var bortført i seks måneder, men kom hjem igen efter seks måneder - takket være Frederikshavns Politi. Tulle og Flicka fik deres helt egen Facebook-gruppe med 3.000 venner.