Styling i Randers Storcenter

Trænger din garderobe til nyt liv, og sukker du efter en hyggelig samt anderledes oplevelse. Book et stylingarrangement eller personlig styling med centrets stylist og makeupartist, Susy Fabricius.

Hvem er Sussi Fabricius?

Susy er Randers Storcenters egen stylist, som hun har været gennem mange år. Hun giver en make-over fuld af energi og passion, men Susy er mere end det. Mød Susy og se, hvordan hun arbejder med sin helt store passion for styling, i videoen nedenfor.

"Der er bare ikke noget federe, mere givende og sjovere, end at åbne verden op for et andet menneske og hjælpe med at få personen til at opdage nye sider af sig selv og indfri sit potentiale gennem sit udtryk" - siger Susy.

" style="--plyr-color-main: var(--swift-foreground-color); " >

Styling med centrets stylist og makeupartist, Susy Fabricius

 

Stylingarrangement (op til 10 personer)

Ønsker I at afholde et stylingarrangement for jeres egen gruppe - veninder, mødregruppe, kollegaer, polterabend osv. - er det en mulighed.

Stylist og makeupartist, Susy Fabricius, giver en dybere forståelse for din facon og stil. Hun viser styles til de forskellige kropstyper og guider dig til din personlige stil ud fra din kropsform. Hun giver endvidere gode råd og tips til den perfekte garderobe - alt i en uformel og afslappet atmosfære. Desuden giver Susy gode råd og vejledning om basis-makeup, og dem, som har lyst, kan få lagt en personlig makeup.

Arrangementet varer 3 timer og koster 2.500 kr., som inkluderer forfriskninger og let forplejning.

Kontakt os på info@randersstorcenter.dk eller 86448571 for at høre nærmere.

Personlig styling

Stylist og makeupartist, Susy Fabricius, hjælper dig med at finde din helt personlige stil. Susy forbereder dit besøg i centret ud fra dine ønsker og en samtale. Du prøver de forskellige styles, hvor du og Susy gennemgår stilen sammen.

Arrangementet varer 1-1,5 time og koster 1.000 kr.

Tilmeld dig ved at kontakte os på info@randersstorcenter.dk eller 86448571.

Personlig styling - mere styling

Ønsker du en mere uddybende personlig styling, er det en mulighed. Stylist og makeupartist, Susy Fabricius, forbereder ud fra dine ønsker samt en samtale og hjælper dig i dybden om din garderobe.

Arrangementet varer 3 timer og koster 1.500 kr.

Tilmeld dig ved at kontakte os på info@randersstorcenter.dk eller 86448571.

 

Arrangementerne kan afholdes alle hverdage og weekender indenfor specialbutikkernes åbningstid. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@randersstorcenter.dk eller 86448571.