Vil du være en del af Randersaurus' klub?

Randersaurus er Randers Storcenters maskot. Han besøger centret hver lørdag kl. 11-13.

Tilmeld dig vores Børneunivers KLUB

Alle børn op til 12 år kan blive en del af vores Børneunivers KLUB - helt gratis. Som medlem af klubben, modtager man løbende mails fra Randersaurus om aktiviteter for børn i Randers Storcenter. Derudover får alle børn i klubben en velkomstgave, og børn op til 10 år får en Randersaurus-bamse. På barnets fødselsdag får han/hun en gave. Alle gaver sendes som en voucher via mail, som skal indløses i Informationen ved Store Torv.

Det eneste, du skal gøre for at tilmelde dit barn, er at tilmelde dig vores PLUS+ fordelsprogram og sætte kryds i “ja” i “har du børn?” Efterfølgende skal du logge ind på Mit PLUS+ for at registrere barnets navn og fødselsdag under "Min profil", så han/hun kan modtage en fødselsdagsgave.


Info til Randersaurus' venner

Informationen ved Store Torv

Informationen i Randers Storcenter er placeret ved Store Torv i forlængelse af gangen mellem H&M og Mørup Ure & Guld. I Informationen betjenes centrets kunder mandag til fredag kl. 10-19 samt lørdag til søndag kl. 10-18.

I Informationen er de behjælpelige med bl.a. salg af gavekort til Randers Storcenter samt information omkring centret. Har du spørgsmål, ris eller ros er du også velkommen til at komme forbi.

Legerum

Et spændende og tidssvarende legerum til børn i alderen 0-8 år, som kan boltre sig i det dejlige børne-univers. I legerummet er der flere forskellige legemuligheder, som kan stimulere børnene. Hele legerummet er lavet i fantasifulde udtryk og med øje for sikkerheden.

Du finder legerummet ned ad trappen ved Store Torv eller med elevatoren ved Informationen.

Ammelounge og puslerum

Puslerum er på toiletterne ved Informationen ved Store Torv og i gul gade mellem EHM og Joe & the Juice.

I kælderen, ved siden af legerummet, finder du ammeloungen, som henvender sig til småbørnsforældre. Et roligt sted at amme eller blot holde en pause på shoppingturen med barnet. I ammeloungen har du mulighed for at varme evt. flaske og babymad.

Fra ammeloungen kan du holde øje med de større børn i legerummet, og de legende børn kan også se dig. Tæt på ammeloungen finder du et stort, moderne puslerum med plads til flere børn ad gangen og med adgang til vand mm.

Du finder amme- og pusleloungen ned ad trappen ved Store Torv eller med elevatoren ved Informationen.

Glemte sager

Hvis du har glemt eller tabt noget i Randers Storcenter, kan det være indleveret i Informationen ved Store Torv.

Kontakt Informationen på 86448571 eller info@randersstorcenter.dk.