Randers Storcenters lykketrold fik sin personlighed

Randers Storcenter fik trukket Lykketroldens personlighed frem på en hyggelig og kunstnerisk søndag,  hvor de fem udvalgte børn samt kunstneren Jimi Holstebro, fik sammensat maler-arkene og tankerne bag, til et samlet kunstværk.

De udvalgte børn fik hver deres egen GULD-lykketrold og diplom med hjem. Hver af disse miniature trolde bar børnenes navne.

Den dekorerede Lykketrold skal på auktion, hvor 100% af salgsbeløbet doneres til Kræftens Bekæmpelse. Og børnene kan nu med stolthed fortælle rundt omkring – at netop DE er med til at gøre en stor forskel, til fordel for andre. Et kunstværk står nu klar til auktion – og vi håber alle at den vil indbringe stor værdi til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Den færdig dekorerede Lykketrold vil være udstillet på centertorvet de næste uger, så alle er velkommen til at kikke forbi, og se hvordan trolden blev til.

Randers Storcenter er Lykketrold Fundraiser.

Lykketrold Fundraiser er en non-profit event, som er udviklet med det formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Hver tredje dansker rammes af kræft, og sygdommen er den hyppigste dødsårsag i Danmark. Derfor ønsker Lykketrold Fundraiser at bidrage med midler til  Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftforskning.

Lykketrold Fundraiser handler om at sætte fokus på kræft, men også at vi sammen kan bidrage med midler, så der kan forskes i årsagerne til kræft så færre får kræft, tidligere at kunne stille diagnoser og finde behandlingsformer med færre bivirkninger.

Konceptet tager udgangspunkt i erfaring fra internationale kampagner såsom CowParade og ElephantParade.

Kunstneren Jimi Holstebro overførte børnetegningerne sammen med børnene

Siden efteråret 2015 har Jimi Holstebro samarbejdet med bySommer, som designer af Lykketrolde for sponsorer og kunstnere i forbindelse med ”Lykketrold Fundraiser” der løber af staben i efteråret 2016. Denne søndag dekorede Jimi Holstebro elementer fra børnenes forslag sammen til et kunstværk – i samarbejde med børnene.

Jimi Holstebro arbejder i rummet mellem kunst og såkaldt grafisk facilitering – altså professionelle, tegnede referater hvor tegneren arbejder direkte sammen med dem, referatet handler om.

Men uanset om han forbereder galleriudstillinger eller er på arbejde i en virksomhed, så er der en klar inspiration fra de tegneserier han har læst siden han var barn. Den barnlige fascination er langt fra død, men den er nu suppleret af et bevidst arbejde med det tegneserieformen kan. Der er mere tid, langt større råderum og, vigtigst, mulighed for at pirre beskuerens fantasi.

”Det rigtigt fascinerende ved tegneserier er det, der sker imellem tegningerne. Det arbejder jeg bevidst med”.

Derudover bruger han aktivt sin lange erfaring med både undervisning, procesdesign og ledelse, når han er ude hos kunder, der både tæller det private erhvervsliv og offentlige institutioner.


I butikkerne lige nu

TIL TOP