#givjulenvidere

Vi ønsker, at julen skal være en dejlig tid for alle. Vi forsøger derfor at skabe hyggelige rammer omkring juleshoppingen for både voksne og børn. Derudover har vi en række tiltag, som fremmer det, at give så mange som muligt en god jul. Vi vil gerne invitere dig med til at give julen videre.

Under hashtag’et #givjulenvidere deler vi selv – og opfordrer alle jer – personlige idéer til, hvordan vi kan give julen videre til alle dem, der står os nær, dem vi ikke kender, dem vi ønsker en lidt bedre jul, dem der gør os glade, dem vi mener fortjener det og alle de andre. Blandt alle der lægger billeder op på Instagram med dette #, trækker vi lod om gavekort til Randers Storcenter, hver uge frem til jul.

Uge_46-49_Mag_6_forside_medb_website_770x335px5 #givjulenvidere

Fortæl, hvordan du giver julen videre. Brug #givjulenvidere og hjælp med at inspirere andre. Vi glæder os til at følge med og kommer selvfølgelig til at sprede jeres budskab så vidt muligt.

Julen er glædens tid, men desværre ikke for alle. Vi vil gerne vække alt det gode i os – og inspirere dig til at gøre noget ekstra i julen. Lidt gør også en forskel!

  • bliv frivillig i folkekøkkenet
  • ønsk din nabo en god jul med hjemmebagte småkager
  • giv et “julekram” til en god kollega
  • skovl sne for naboen, når du nu er i gang
  • er du god til at strikke sokker? Strik et par ekstra til velgørenhed
  • hjælp andre med at handle ind til julen

I Randers Storcenter vil vi også rigtige gerne give julen videre.

Traditionen tro rejser vi det store ønsketræ, der giver dig mulighed for at opfylde et ønske hos et barn, som har brug for ekstra opmærksomhed. For julen handler om glæde, og glæden ved at give er den bedste. Læs mere om Ønsketræet.

Igen i år støtter vi Dansk Folkehjælp. Randers Storcenter støtter afdelingerne i Randers Kommune, Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune Julehjælpen 2020.

Læs amtsavisens artikel lige her

TIL TOP