5 hyggelige familieaktiviteter i december

Juleferie betyder fridage og hygge med hele familien. Og hvorfor ikke bruge tiden på sjove aktiviteter, som giver energi og gode oplevelser. Her er fem hyggelige familieaktiviteter i december. 

 • Løb en tur på isen
  Skøjteløb er den perfekte vinterbeskæftigelse for hele familien. Her kan både nybegyndere, hurtigløbere, unge og ældre skøjte side om side og få dejligt røde kinder og en smule sved på panden.
  Igen i år åbner skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads, hvor du gratis kan skøjte med dine egne skøjter eller leje et par for 30 kroner. Banen åbner omkring den 1. december, afhængigt af temperaturen.
  Læs mere på undervaerket.dk/lejere/randers-skojtebane
 • Besøg Randers Regnskov
  Viser vintervejret sig ikke fra sin bedste side, kan I også tage en tur i Randers Regnskov, der har åbent hele december.
  Besøger I regnskoven den 24. december, koster det kun 20 kr. i entre, og alle pengene går direkte til Randers Regnskovs Naturfond. Fonden støtter projekter, der arbejder for at bevare truede dyr og planter i hele verden.
  Se dagsaktiviteter og åbningstider på regnskoven.dk
 • Se en juleforestilling
  Miraklernes tid er ikke forbi i juleforestillingen Miraklet på Randers Egnsteater. Miraklet er en fortælling om en tid, hvor enhver passer sit, og med sit budskab om næstekærlighed vækker det følelser hos både børn og voksne. Forestillingen er for børn fra 6 år og koster 70 kroner pr. person.
  Læs mere på randersegnsteater.dk
 • Gå på opdagelse i naturparken
  Har I lyst til at gå på opdagelse? Tag familien med på vandretur på et af de mange spor i Naturpark Randers, der giver jer mulighed for at opleve områder, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Her kan I lytte til fuglene, mærke naturen og måske se fasaner, musvåger og rådyr.
  Læs mere om de forskellige spor i Naturpark Randers, og find den rette rute på naturparkrandersfjord.dk
 • Dyk ned i den store julekasse
  Oplev årets juleudstilling Den Store Julekasse på Museum Østjylland. Udstillingen er fuld af gamle juletraditioner og historier, som bliver hevet frem fra den store julekasse. Her er fuldt af nostalgi og gode juletraditioner, som de voksne kan mindes, og børnene underholdes af. Udstillingen er gratis, og der er åbent hele december.
  Se dagsprogrammet på museumoj.randers.dk/program


Når kulden bider udenfor:

Ras_mag_0716-11-02-Bog-af-Sissel-Boee-TROLDELIV-JULEKALENDERBOGEN-Bog-Idé-19995-kr-219x300 5 hyggelige familieaktiviteter i december

Læs højt
Bog af Sissel Bøe og Peter Madsen, TROLDELIV – JULEKALENDER-
BOGEN, Bog & Idé, 199,95 kr.

Ras_mag_0716-11-03-Braetspil-CRANIUM-Bog-Idé-22995-kr-242x300 5 hyggelige familieaktiviteter i december

Spil med familien
Brætspil, CRANIUM, Bog & Idé, 229,95 kr.

TIP
I Cranium kan du udfordre din familie og se, hvem der bedst kan nynne, mime, lege, modellere eller tegne sig frem til de rigtige svar. Der er garanti for grin!  
Ras_mag_0716-11-07-Vaffeljern-OBH-NORDICA-Imerco-34995-kr-300x300 5 hyggelige familieaktiviteter i december

Hyg med vafler og varm kakao
Vaffeljern, OBH NORDICA, Imerco, 349,95 kr.

 

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 


I butikkerne lige nu

TIL TOP