Info til små og store dinoer

På denne side kan du se, hvilke faciliteter og services vi har til børn og voksne.

 

På denne side kan du se, hvilke faciliteter og services Randers Storcenter tilbyder.
INFORMATION BAGVED STORE TORV
Informationen i Randers Storcenter er placeret ved Store Torv i forlængelse af gangen mellem H&M og Mørup Ure & Guld. I Informationen betjener vi centrets kunder i hverdagene fra kl. 10 til 19 og lørdage og søndage fra kl. 10 til 18. I Informationen er vi behjælpelige med bl.a. salg af gavekort til Randers Storcenter, salg af frimærker samt diverse informationer omkring centret. Har du spørgsmål, ris eller ros er du også velkommen til at komme forbi. Vi glæder os til at betjene dig.
PENGEAUTOMATER
I pengeautomaten ved Grøn indgang, kan du benytte alle former for hæve- og betalingskort.
HANDICAPFACILITETER
I Randers Storcenter har vi fokus på ordentlige handicapfaciliteter. Det skal være muligt for alle at besøge Randers Storcenter, uanset handicap. Det er nemt, også for kørestolsbrugere, at bevæge sig rundt i centret, da alle forretninger ligger i ét niveau. Har du brug for at låne en kørestol, så er dette muligt hos Bilka. Du skal blot henvende dig i Bilkas kundeservice ved Grøn indgang. Det er gratis, du skal blot aflevere legitimation, som du får retur, når kørestolen afleveres igen. Kørestolen skal afleveres samme dag, som den bliver lånt. Handicaptoiletter findes ved siden af Informationen og i Gul gade mellem EHM og Joe and The Juice. Hvis du trænger til et hvil mellem indkøbene, er der på centergangene opstillet bænke.
LOUNGER
Hvis du trænger til et hvil mellem indkøbene, er der på centergangene opstillet bænke.
LEGERUM
Et nyt, spændende og tidssvarende legerum er klar til, at de mange børn i alderen 0-8 år kan boltre sig i det dejlige børne-univers. Her er flere forskellige legemuligheder, som kan stimulere børnene. Hele legerummet er lavet i fantasifulde udtryk og med øje for sikkerheden. Du finder det nye legerum ned ad trappen eller med elevatoren ved informationen.
ELBILER
Ved Rød indgang finder du en el ladestation fra Clever. Der er 3 holdepladser ved ladestationen.
GRATIS PARKERING
Få gratis parkering mens du shopper og spiser på restaurant – uanset hvor lang tid, det tager! 3 Gratis parkering Ved Randers Storcenter finder du 1.800 GRATIS parkeringspladser uden tidsbegrænsning. Parkeringspladserne ligger lige uden for døren. Der er flere handicapparkeringspladser både ved grøn, blå og rød indgang. Bemærk at centret er meget handicapvenligt med faciliteter og butikker i ét plan. Ved Rød indgang finder du desuden en el ladestation fra Clever. Der er 3 holdepladser ved ladestationen. I øvrigt kan du ved udkørsel fra parkeringspladsen ved blå indgang finde en OK benzintank, så du også kan tanke den almindelige bil. FÅ HJÆLP TIL AT FINDE VEJ TIL CENTRET
GAVEKORT
Du kan købe gavekortet i Informationen ved Store Torv eller i webshoppen Gyldighedsperioden for et Randers Storcenter Gavekort er 2 år fra udstedelsesdatoen. Bemærk at det koster kr. 10,- i administration pr. oprettet gavekort, og vi pakker det ind gratis. Læs om gavekort, saldotjek og meget mere her
AMMELOUNGE OG PUSLERUM
Puslerum findes ved siden af Informationen og i Gul gade mellem Joe and The Juice og EHM. I kælderen, ved siden af det nye legerum, finder du den nye flotte amme lounge, som henvender sig til småbørnsforældre. Et roligt sted at amme eller blot holde en pause på shoppingturen med barnet. I amme loungen har du mulighed for at varme evt. flaske og babymad. Fra amme loungen kan du holde øje med de større børn i legerummet, og de legende børn kan naturligvis også se dig. Tæt på amme loungen finder du et stort, moderne puslerum med plads til flere børn ad gangen og med adgang til vand mm. Du finder de nye rum ned ad trappen eller med elevatoren ved informationen.
STUDIERABAT
Husker du at bruge dit studiekort, når du shopper i Randers Storcenter? I Randers Storcenter finder du mange butikker og restauranter, som giver studierabat. Så husk at vise dit studiekort næste gang du shopper.   Du kan pr. 1. august 2021 få studierabat følgende steder:
  • Armlæn
  • Carl’s Jr.
  • CeTini
  • CoccoBello
  • Hunkemöller
  • Message
  • Nanna
  • OneFone
  • Synoptik
  • Thiele
SIKKERHED
I Randers Storcenter går vi meget op i din sikkerhed, det er vigtigt for os, du altid føler dig tryg og godt tilpas. Den uniformeret servicevagt fra G4S går rundt i centret og sørger for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at spørge servicevagten, som altid vil være behjælpelig. Alle servicevagter er uddannede i førstehjælp og har erfaring med at klare små uheld og lette ildebefindende. Er det alvorligt, skaffes der lynhurtigt den nødvendige hjælp. Ved Informationen bagved Store Torv hænger vores hjertestarter. Hjertestarteren er nem at betjene for både børn og voksne. Servicevagten er uddannet i at bruge hjertestarteren. Randers Storcenter er medlem af “Hjertestarter-Netværket” som er med til at rykke ud til hjertestop i og omkring centret. Rulleskøjter, skateboard, segway, segboard, løbehjul, cykler og lignende må ikke medbringes i centret.
GLEMTE SAGER
Hvis du har glemt eller tabt noget i Randers Storcenter, kan det måske være blevet indleveret i Informationen bagved Store Torv. Information, tlf.: 86 44 85 71
PERSONLIGT STYLING ARRANGEMENT

Få dit eget personlige stylingarrangement i Randers Storcenter, hvor make-up artisten og stylisten hjælper dig med at finde din helt personlige stil.

Make-up artisten giver gode råd og vejledning om basis make-up. De, som har lyst, kan få lagt en personlig make-up. Husets stylist giver en dybere forståelse for din facon og stil. Hun giver eksempler til de forskellige kropstyper og guider dig til din personlige stil ud fra din kropsform. Hun giver endvidere gode råd og tips til din perfekte garderobe, alt sammen i en uformel og afslappet atmosfære. Arrangementet koster kr. 200,- pr. person. Arrangementet, som varer 3 timer, inkluderer: Stylist og makeup artist, forfriskninger samt lettere forplejning. Tilmeld dig ved at sende en e-mail til info@randersstorcenter.dk, med den ønskede dato, dit navn, alder og din tøjstørrelse.

Ved spørgsmål kontakt info@randersstorcenter.dk eller 8644 8571 indenfor centrets åbningstider.

Egen gruppe? Er I en selvvalgt gruppe personer, der vil have Jeres eget arrangement, så kontakt os på info@randersstorcenter.dk eller 86 44 85 71 indenfor centrets åbningstider og forhør om mulighederne. Arrangementet kan bookes på hverdage og i weekenden i almindelig åbningstid. Kun dig og stylisten ? Du kan booke vores shopper/stylist, hvor hun forbereder dit besøg i huset ud fra dine ønsker og en samtale. Du får efterfølgende 1-1½ time med stylisten hvor i gennemgår/prøver de ønskede ting. Dette arrangement koster kr. 1.000,- Mere Styling – kun for dig ? Ønsker du mere uddybende styling tilbyder vi muligheden for at booke stylisten 3 timer til dig. Hun forbereder ud fra dine ønsker og samtale, og hjælper dig mere i dybden omkring dig og din garderobe. Dette arrangement koster kr. 1.500,- Book den personlige stylist, hvor det er kun er dig og hende – her Kontakt os på tlf: 86 44 85 71 eller mail: info@randersstorcenter.dk
PERSONLIG SHOPPER / STYLIST
Du kan bestille styling eller en personlig shopper i Randers storcenter. Læs mere og gå til bestillingsformularen på følgende link: Book en personlig shopper/stylist online
VELGØRENHEDSPULJE
Pengene kommer i puljen via vores aktiviteter eks. juleværksted, donationer fra kunder, butikker etc. Formålet er at gøre lokale børn glade. Foreninger, skoler og andre – der enten frivilligt eller professionelt arbejder med børn – kan søge om tilskud til en event, happening eller lign., som er med til at gøre lokale børn glade. Formålet med velgørenhedspuljen er at være med til at gøre en forskel for børnene. Puljen udloddes 4 gange om året. Ansøgning med beskrivelse af, hvem det er til, hvad det vil koste og hvad pengene skal bruges til, skal sendes til: ln@randersstorcenter.dk Læs mere her
HUND I CENTRET
Bemærk venligst at det ikke er tilladt at medbringe hund i centret. Heller ikke selvom den kan bæres i en taske. Servicehunde er tilladt, men det er vigtigt, at man henvender sig i Informationen ved ankomst.
 
TIL TOP