JULE-KRAN med præmier for over 50.000 kr.

Prøv lykken GRATIS hver dag!

Som noget nyt kan alle kunder i Randers Storcenter prøve den sjove Julekran, som står i juleudstillingen på Store Torv. Når du prøver den, har du mulighed for at vinde masser af præmier, gaver og fordele – hver dag op til jul. Der er præmier for over 50.000 kr.

Det er gratis at prøve. Det eneste, du skal gøre, er at hente Randers Storcenter app’en, hvis du ikke allerede har den. Find Julekranen i app’en og indløs præmien for 20 point, så får du adgang til at prøve kranen i 15 sekunder – og du får et forsøg for 20 point hver dag frem til jul.

Download Randers Storcenter app’en gratis i App Store eller Google Play – hent nu.

 

Sådan gør du:

  • Hent/åben Randers Storcenter app’en
  • Find “Julekranen på Store Torv” i app’en og indløs præmien (bemærk, at du først skal indløse præmien, når du står ved Julekranen, og det er din tur)
  • Indtast den 4-cifrede kode, og dit spil starter. Din tur varer 15 sekunder
  • Flyt joysticket hen over den bold, du vil fange og tryk på den røde knap
  • Tag din bold i automaten
  • Åben bolden og se/indløs din præmie
  • Kom den tomme bold i den opstillede kasse

 

I Randers Storcenter app’en kan du få nem adgang til tilbud og nyheder fra butikkerne samt events, præmier og konkurrencer – og muligheden for at prøve den sjove Julekran. Du får 10 point pr. dag, når du registrerer dit besøg i centret (slå bluetooth til og åben app’en for at registrere dit besøg). De første 10 point får du, når du downloader app’en. Dine optjente point kan du veksle til præmier i app’en.

 

OBS! Personalet i Randers Storcenter må ikke indløse point til præmier og konkurrencer i app’en, som er målrettet kunderne.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

8. november 2021 - 23. december 2021
kl. 19:00

« Tilbage til events
TIL TOP