Spies Fragrance Flashback

Regn, slud og et massivt gråt tæppe over himmelen. Vinteren er hård, og det får mange til at længes tilbage til ferien under varmere himmelstrøg. Men har du svært ved at genkalde feriefølelsen, er der nu hjælp at hente, når Spies besøger Randers Storcenter med deres nye duftlaboratorie, som genskaber feriemindet ved hjælp af dufte.

Ferien er for de fleste et vigtigt pusterum og pause fra hverdagens stress og jag, som giver plads til at slappe af uden forventninger at leve op til. Den særlige feriefølelse kender de fleste. Desværre kender de fleste også følelsen af, at det afslappede ferie-jeg fordufter i samme øjeblik, man er tilbage på arbejde.

Lugtesansen har, mere end nogen anden af vores sanser, evnen til at grave dybt i hukommelsen og fremkalde minder, som ligger langt væk. Dufte er derfor udgangspunktet i Spies’ forsøg på at forlænge danskernes ferie. Fredag d. 16. marts kl. 10 – 19 inviterer Spies alle til at komme forbi det rullende duftlaboratorie ved grøn indgang og dele deres unikke ferieminder med dufteksperterne, som sammensætter et personligt kit af dufte, der bringer feriefølelsen tilbage.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

16. marts 2018 - 16. marts 2018
kl. 10:00 til 19:00

« Tilbage til events
TIL TOP