Sneen falder i Randers Storcenter

Fredag d. 2. november falder sneen i Randers Storcenter. Det sker rundt om i centret – og det er både for børn og voksne.


Gratis jule-foto – i SNE-KUGLEN

På Centertorvet er der opstillet en såkaldt: SNOW GLOBE. En oppustelig kæmpestor ”ryste-sne-kugle” hvor man kan komme indeni – til sneen, og få taget et sjovt – og nok meget anderledes jule-foto.

Alle har mulighed for at prøve denne fredag fra kl. 16-20 – både børn og voksne, og det er gratis.
 

SNE-øl, IS-kaffe og varm Gløgg til de voksne

Når sneen falder, er der flere, der tænker på bestemte øl-varianter inden for juleøl. Og et magisk tidspunkt kl. 20.59 denne fredag – bliver en speciel øl frigivet. Dette sker også i Randers Storcenter. Bilka sørger for at du kan købe dem til helt fordelagtige priser – og hos Café Fry, CoccoBello og på Restaurant NOK får du en gratis juleøl (hvis du er over 18 år) på dette tidspunkt, hvis du denne aften også har spist på stedet. Hos CoccoBello får du desuden både nissehue, pandebånd og badge, så der kan komme endnu mere skub i julestemningen.

Hos Café Fry serverer de også gratis GLØGG mellem kl. 15 og 17.

Er du mere til IS-kaffe, så kan du finde det på de fleste af spisestederne.

 

SNE-konkurrence og SNE-is til børnene

Hos Fætter BR er sneen også sluppet løs…. Her kan alle børn deltage i en sjov SNE-konkurrence, og vinde lækre præmier. Og hele dagen kan børn og barnlige sjæle også opleve en speciel SNE-SLUSH ice hos Frellsen, som måske også var et besøg værd.

 

LIVE-musik 

Denne fredag kan du for første gang opleve live-musik på en restaurant i centret. Dette sker bla. v. Café Fry, China Cafe, Restaurant NOK og Cafe Wilhelms. Det vil være lettere underholdnings- og hygge musik, så du har stemningsmusik mens du spiser på de forskellige restauranter/cafeer.

P.s. Rute 4 kører fra centret fra rød indgang til Randers Midtby kl. 21.17.

BEMÆRK AT DER DENNE DAG ER NORMALE ÅBNINGSTIDER OG AT DET KUN ER RESTAURANTERNE OG BILKA, DER HAR ÅBENT EFTER KL. 19.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

2. november 2018 - 2. november 2018
kl. 10:00 til 21:00

« Tilbage til events
TIL TOP