Prøv den sjove feriebillet

I vinterferien kan børnene traditionen tro gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 9. februar til og med søndag d. 17. februar, og som også er gyldig i samme periode.

Feriebilletten har gaver fra Normal, Flying Tiger Copenhagen, Cool, Frellsen chokolade, Sportmaster, Bog & Idé, Infoboden og Bilka.

Som en del af vores børneunivers har vi udvidet feriebilletten til også at give mulighed for oplevelser UDEN for Randers Storcenter.

På feriebilletten i vinterferien får du derfor også en 3-timers orange børnebillet (0-14 år) til badeland i Water & Wellness Randers, hvor børnene kan boltre sig i sjove vandforlystelser. Billetten er gyldig til og med august 2019. Læs mere om Water & Wellness her.

Du får også en gratis børnebillet til Randers Regnskov, der gælder for børn til og med 11 år. Billetten er gyldig i hele 2019. Læs mere om Randers Regnskov her.

Desuden kan du på bagsiden af billetten deltage i lodtrækningen om spændende ekstra præmier fra Klatreparken Randers, Skandinavisk Dyrepark, Landbrugsmessen Gl. Estrup samt Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

9. februar 2019 - 17. februar 2019

« Tilbage til events
TIL TOP