Påske i Randers Storcenter

Påske og familietid i Randers Storcenter

Foråret har det hele: Lys, leg og liv – farve, fridage og familietid, og i Randers Storcenter dyrker vi det hele i fulde drag.

Forår rimer også på fashion, og alle centrets butikker er klar med inspiration til sæsonens tendenser. De mange muligheder og farver vises i butikkerne, i det nye magasin samt på hjemmesiden, hvor du også finder inspiration til din bolig, forårsmode og ideer til påske hygge og leg.

 

DINO udstilling og påskejagt

I centret inviterer vi fra lørdag d. 24. marts til påske-hygge og leg. Den meget populære DINO-udstilling er forsat i centret, og er åben til og med lørdag d. 31. marts (påskelørdag). Som en ekstra påske event, inviteres alle børn på DINO-PÅSKE-jagt, hvor vinderen får et kæmpe påskeæg (3 kg). Alle der deltager i DINO-påskejagten får desuden en lille DINO gave. Jagten starter på Centertorvet. Til de voksne er der selvfølgelig også en konkurrence – om en stor lækker chokolade kurv fra Frellsen.

 

På Centertorvet kan alle også få et gratis DINO-hæfte eller DINO-guide, hvori alle de udstillede dino’er er beskrevet med tekst og fakta. I hæftet er der også små opgaver for de mindste, og en DINO-jagt, hvor de skal på jagt efter vores nye mascot ”Randerssaurus”, som har gemt sig rundt om i centret…. Hver weekend, lørdag og søndag d. 24.-25. marts, samt lørdag d. 31. marts slippes der en ”vild dino” løs i centrets røde gade over mod det kommende Bilka! Han stiller gerne op til fotografering og et klap. Hvis du tør!

 

Restauranterne leger også med

På alle centrets spisesteder/caféer kan børn ifølge med voksne få en gratis DINO-pose med sjove opgaver i, når I spiser eller hygger jer hos følgende: Restaurant NOK, CoccoBello, Café Fry, Frellsens, China Cafe, Wilhelms Cafe eller Joe & The Juice.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

24. marts 2018 - 31. marts 2018

« Tilbage til events
TIL TOP