Oplev Celeste

15-årige CELESTE fra Aalborg er en af de helt nye stemmer, der for alvor er ved at finde sin plads på den danske musikscene og lørdag d. 9. februar kl. 15 og kl. 16 kan du opleve Celeste på Centertorvet i Randers Storcenter.

Celeste har trampet sin helt egen sti uden om ”X-Factor”, ”Voice”, ”Live” og ”All together now”. Med en urokkelig tro på sit talent som sangskriver koblet med hendes unikke vokal, har hun sin helt egen stil og sound. CELESTE var fra starten fast besluttet på ikke at ville trækkes rundt i manegen af hverken Blachman, stylister eller andre. CELESTE er sig selv, og ved hvad hun vil.

På sin 14-års fødselsdag udgav hun sin første single ”Really in Love”, der strøg direkte ind på ANR´s Uhørt-liste og røg dermed i rotation på kanalen, og siden er det gået slag i slag, med koncerter og indspilninger. I foråret varmede hun bl.a. op til vinderne af X-factor 2018  og indspillede senere sin nyeste single ”We´re not that different” i USA.

I programmet ”Tip et hit”på DK4, præsenterede hun med stor succes sin nye single i efteråret 2018, hvor hun bla. også sang sin egen fortolkning af ”The end of the world”

I Randers Storcenter leverer CELESTE et mix af egne sange og covernumre af bl.a. Sam Smith, Ariana Grande m.fl.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

9. februar 2019 - 9. februar 2019
kl. 15:00 til 17:00

« Tilbage til events
TIL TOP