Open by Night

Open by Night i Randers Storcenter

Fredag d. 4. oktober holder Randers Storcenter Open by Night, og alle centrets 58 butikker og Bilka, har fundet masser af gode tilbud frem, som gælder frem til kl. 22 (og 24 for Bilka) denne dag.

 

Maskotten Randersaurus ”udklækkes” kl. 16

Denne fredag har Randersaurus fødselsdag. Centrets maskot bliver født, og det sker med en stor fest for alle dino-glade børn.

Alle børn er inviteret med til festen, som byder på konkurrencer, sang og dans, lækkerier og muligheden for at komme helt tæt på den nye maskot og få en krammer og et billede.

Husk samtidig at tilmeld dig vores nye Børneunivers KLUB.

 

Smag på æbler i mange varianter

Denne aften fra kl. 18-21 har centret fundet masser af smagsprøver frem på æble produkter til kunderne. Smagsprøverne finder du på torvet og ude i butikkerne.

JM Bryg brygger æblecider fra Mangrove Jack’s og du kan købe dit eget bryggekit. Derudover kan du smage æblepie fra Bilka bageren, hjemmelavet bacon til æbleflæsk fra Bilka slagteren, æble/kanelgrød fra Arla, lækker juice med æble fra Joe & the Juice, æblete fra Flying Tiger, skyr med æble fra Arla, Biogan æblechips fra Matas, BCAA æble-vitamindrik fra Intersport og Nordthy æble-müslibar fra Normal.

Hele dagen kan du desuden få et lækkert Aroma æble rundt omkring i butikkerne.

Rundt om i centret vil du også kunne finde andre spændende tiltag både for børn og voksne, så der er lagt op til en festlig og hyggelig Open by Night i Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

4. oktober 2019 - 4. oktober 2019
kl. 10:00 til 22:00

« Tilbage til events
TIL TOP