Open by Night

Open by Night i Randers Storcenter

Fredag d. 1. juni holder Randers Storcenter Open by Night, og alle centrets 58 butikker har fundet masser af gode tilbud frem, som gælder helt frem til kl. 22 denne dag. Du kan finde de mange tilbud i de lokale aviser, i begivenheden på vores Facebookside eller her på hjemmesiden.


SE ALLE BUTIKKERNES TILBUD LIGE HER

 

Mød Fruerne fra TV

Denne aften får centret fornemt besøg af Tina Lund, Janni Ree og Gunnvør Dalsgaard, som alle lige nu er højakutelle på TV.

Efter en kort introduktion på scenen, fra hver af fruerne, vil der være mulighed for at møde kendisserne, få deres autografer og billeder med dem.

Tina Lund og Jannie Ree vil tillige signere deres bøger. Har du ikke allerede bøgerne, kan de købes i Bog og Idé.

 

Gunnvør Dalsgaard er uddannet cand. comm og ejer af webshoppen Spoilmommy. Mor til 3 og tidligere model og pilates instruktør. Gunnvør har deltaget i flere realityshows og er på vej med en bog : Højt at flyve aldrig at falde. En kærlig samtalebog mellem to meget forskellige og dog på nogen måder ens kvinder, Gunnvør Dalsgaard og psykolog Mette Holm. Bogen udkommer senere på året.

 

Jannie Ree bor i Vedbæk med sin mand Karsten Ree. Hun har to voksne børn, og derudover har hun sine to hunde, Coco og Bugatti. Jannie har optrådt i flere realityshows. I 2017 udgav Jannie Ree i samarbejde med Jimmi Bro Støvring bogen : Golddigger – I think not.

 

Tina Lund er en professionel springrytter, bosiddende i Dubai. Hun er gift med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen og sammen har de to børn. Hun er datter af den tidligere landsholdsspiller i fodbold Flemming Lund. Tina Lund har vundet det danske mesterskab 19 gange, det nordisk mester tre gange og europamesterskabet en gang. Hun var den meste vindende seniorrytter 2006 i Danmark. Hun var den første rytter, der vandt både det danske, nordiske og europæiske mesterskab samme år. Tina Lund vandt world cup 2004 og 2005 på hesten Andante som den første i Danmark.

I 2002 blev Tina Lund kåret som årets nye sportsnavn i Cirkusbygningen i København. Hendes folkelige gennembrud kom efter at hun var blevet fotograferet letpåklædt til mandebladet M i 2008. Efterfølgende har hun optrådt i flere realityshows. Tina Lund har skrevet flere bøger, og er netop nu aktuel med bogen: MIN HEST.

 

Danse opvisning af Selection

5 dansere fra Randers ved navn Selection giver om eftermiddagen danseopvisning på Centertorvet. De danser for danseskolen Stylez Dance Academy, som ligger i Århus C. De træner på et meget professionelt plan, og er alle engagerede og dedikerede i det, de laver. I marts 2018 dansede Selection sig til en 3. plads til Hiphop International Denmark. Dette er en international konkurrence, hvor 1., 2. og 3. pladsen kvalificerer sig til verdensmesterskaberne i USA. Så for 3. år i træk skal de af sted på denne vildeste oplevelse i Phoenix, Arizona til august måned.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til tilbud og oplevelser til Open by Night fredag d. 1. juni i Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

1. juni 2018 - 1. juni 2018
kl. 10:00 til 22:00

« Tilbage til events

Ingen kommentarer

TIL TOP