Mød julemanden

OBS: Randers Storcenter holder delvist lukket fra torsdag, d. 17. december frem til søndag, d. 3. januar 2021 grundet nye restriktioner jf. pressemødet i Statsministeriet onsdag, d. 16. december 2020. Og derfor er alle aktiviteter i denne periode også aflyst.

 

Mød Julemanden hver weekend frem til jul, lørdag og søndag formiddag. Første gang er lørdag d. 14. november.

Du finder ham på Store Torv i hans nye røde stol. Her vil du kunne tage foto sammen med ham. Dog lidt anderledes end du plejer, da Julemanden i år ikke kan røres, men kun ses.

Vi passer på dig – og julemanden, så vi sørger for afstand, og guider så I kan få et godt billede med hjem.

Er det også tid til at droppe sutten i år?
– så er vi klar til at hjælpe dig af med dem. Julemanden bytter dine sutter for en bamse, og du skal selv “sende” dem afsted, så de kommer med i hans store sæk.

 

OBS! Vi passer på børnene – og julemanden – og sørger for afstand. I denne tid med Covid-19-situationen må vi ikke forsamles. Vær derfor opmærksom på, at børnene ikke kan stille sig i kø for at møde julemanden. Det kommer til at foregå gennem et nummersystem, så I kan gå rundt i centret indtil, det bliver jeres tur. På den måde skaber vi ikke forsamlinger omkring julemanden på Store Torv. Vi håber på jeres forståelse, så julemanden kan være i Randers Storcenter hele julen. Tak.

 

Byt dine sutter for en bamse hos julemanden

Ho ho hoooo… en lille julehilsen fra julemanden. Han er så glad for at møde alle søde børn, som kommer i Randers Storcenter – og han bliver ekstra glad, når de mindste stolt kommer forbi med deres sutter. Så er det blevet tid til at droppe sutten, kan du booke tid til at bytte dine sutter lørdag og søndag, d. 19. og 20. december kl. 14-15*.

Ring til informationen på 86 44 85 71 eller kom forbi for at booke tid.

 

*Der er et begrænset antal tider. Vi passer på børnene – og julemanden – og sørger for afstand. Vær opmærksom på, at børnene ikke kan stille sig i kø for at bytte sutterne, men der skal bookes tid. I tidsrummet på de nævnte dage er det ikke muligt for børn uden billet at møde julemanden. Op til jul er julemanden på Store Torv hver weekend – lørdag og søndag formiddag – hvor du selvfølgelig også kan bytte dine sutter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

14. november 2020 - 16. december 2020

« Tilbage til events
TIL TOP