Jubilæumsfest

Randers Storcenters 20 års Jubilæum fejres med ekstra tiltag i hele september måned

2018 er et ganske særligt år for Randers Storcenter. Det er nemlig 20 år siden – og i september måned, at dørene blev slået op for et spritnyt center, bygget sammen med det daværende store varehus Obs. Det skal naturligvis fejres, og Randers Storcenter har igennem året serveret flere jubilæums-tiltag for kunderne med oplevelser og konkurrencer, og sætter nu ekstra ind i hele september måned.

20 timers jubilæumsfest

Fredag og lørdag d. 31.8.-1.9. holder butikkerne åbent i 20 timer, hvor de har fundet masser af vilde tilbud frem. Der er åbent både fredag og lørdag fra kl. 10-20 og restauranterne holder åbent til kl. 21, så der er ekstra tid til hygge og shopping. Bilka er nu også en del af Randers Storcenter – så indkøbsmulighederne fortsætter helt til kl. 24 – alle dage. Et stor udpluk af alle jubilæums-tilbuddene kan ses på centrets hjemmeside, eller i den husstandsomdelte avis (uge 35). Dog vil det største udvalg af tilbud kunne ses ude i butikkerne.

NY dino-udstilling hele september måned

Et af jubilæumstiltagene i foråret, var en stor DINO udstilling. Denne blev modtaget helt fantastisk af kunderne, og derfor gentages successen med udstilling af nye dinoer.

Mandag d. 27. august åbner endnu en ny DINO udstilling på centertorvet. Kunderne bydes på opdagelse blandt de kæmpestore og imponerende dino’er, som brøler og bevæger sig på centertorvet.

På centertorvet kan alle også få et gratis DINO-hæfte/guide, hvori alle de udstillede dino’er er uddybet med tekst og fakta. For de mindste, er der også en konkurrence/DINO-jagt, hvor de skal på jagt efter vores nye mascot ”Randerssaurus”, som har gemt sig rundt om i centret…. Konkurrencesedlen fås på centertorvet.

Hver weekend, lørdag og søndag, i hele perioden slippes der en ”vild dino” løs i centrets gange ! Han stiller gerne op til fotografering og et klap. Hvis du tør!

 

Restauranterne leger også med

På alle centrets spisesteder/cafeer kan børn ifølge med voksne få en gratis DINO-pose med sjove opgaver i, når i spiser eller hygger jer hos følgende: Restaurant NOK, Carl Jr., Cocco Bello, Cafe Fry, Frellsens, China Cafe, Wilhelms Cafe eller Joe & The Juice.

 

Vind præmier for 60.000 kr.

Hen over hele september er de store konkurrencer i gang. Alle kan deltage i konkurrencerne, hvis de er – eller vil være med i centrets kundeklub. Dette enten vis SMS service eller elektronisk nyhedsbreve. Hver uge findes vindere af de mange præmier, og det er helt gratis at være med. Læs mere om dette på her.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

31. august 2018 - 1. september 2018
kl. 10:00 til 20:00

« Tilbage til events
TIL TOP