Hurra! Vi har fødselsdag onsdag, d. 1. september

Hurra! Vi har fødselsdag, og gaverne er naturligvis til dig

VIND PRÆMIER OG GAVEKORT FOR OVER 75.000 KR.

 

Onsdag, d. 1. september fylder Randers Storcenter 23 år, og det fejres hele september. Vi glæder os til at fejre fødselsdagen – og gaverne er naturligvis til jer.

 

Gavebevis til de første kunder

På fødselsdagen, d. 1. september kl. 10 står hver butik klar med et gavebevis på 50 kr. til de første 10 kunder, som handler for minimum 200 kr. i den pågældende butik. De udleverede gavebevis kan bruges fra torsdag. d. 2. september til og med torsdag, d. 30. september – og kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Tilbud og flere vinder-chancer hele fødselsdagsmåneden

Hele september kan du tage på shopping, og der vil løbende være masser af tilbud i centrets butikker. Tilbuddene finder du i centrets app, som kan downloades til smartphone og tablet, og på hjemmesiden. Hele fødselsdagsmåneden kan du deltage i konkurrencer på centrets Facebook og i app’en, hvor du kan vinde fantastiske præmier og gavekort. Så hold øje på Facebook og i app’en – måske bliver du en af de heldige vindere.

 

Fødselsdagen fortsætter i app’en

Onsdag, d. 1. september kl. 10 kan du indløse dine point til gavebevis på 50 kr. til centrets butikker. Der er 10 gavebevis til hver butik, og du kan kun indløse et gavebevis pr. butik. Indløs dine point i informationen ved Store Torv og få et gavebevis til den ønskede butik. Gavebeviset kan bruges fra torsdag, d. 2. september til og med torsdag, d. 30. september – og kan ikke ombyttes til kontanter. Download app’en.


Afholdes:

1. september 2021 - 30. september 2021
kl. 10:00 til 19:00

« Tilbage til events
TIL TOP