Feriebilletten er tilbage

I vinterferien kan børnene traditionen tro gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 8. februar til og med søndag d. 16. februar, og som også er gyldig i samme periode.

Feriebilletten har gaver fra Bilka, Bog & Idé, Cool, Flying Tiger Copenhagen, Frellsen chokolade, Normal, Sportmaster og Infoboden.

Som en del af vores børneunivers har vi udvidet feriebilletten til også at give mulighed for oplevelser UDEN for Randers Storcenter.

På feriebilletten i vinterferien får børnene en gratis billet til Randers Regnskov, der gælder for børn til og med 11 år. Billetten er gyldig i hele 2020. Læs mere om Randers Regnskov her.

Børnene (3-11 år) får også en børnebillet AQUA Akvarium & Dyrepark, der er gyldig til og med d. 30. september 2020. Billetten er gyldig i følge med betalende voksen (1 barn pr. voksen). Læs mere om AQUA Akvarium & Dyrepark her.

Desuden kan du på bagsiden af billetten deltage i lodtrækningen om spændende ekstra præmier fra Klatreparken Randers, Skandinavisk Dyrepark, Energimuseet samt Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

8. februar 2020 - 16. februar 2020

« Tilbage til events
TIL TOP