En magisk verden af balloner

I 3 uger i oktober inviterer Randers Storcenter inden for i en magisk verden af balloner med både live byggeri af store ballonskulpturer, ballon workshops for børn og voksne og en imponerende ballonudstilling.

”Magical world of balloons” er udviklet specielt til shoppingcenter og har allerede besøgt shoppingcentre i dele af Europa og nu er turen for første gang kommet til Danmark. Udstillingen har originale og fantasifulde ballonskulpturer i alverdens farver og størrelser. Ballonskulpturerne er designet med nøje blik for detaljen og er et must at se og opleve – ikke kun for børn men så sandelig også for de voksne. Skulptørerne bygger en magisk verden af balloner – kun med balloner! Til udstillingen i Randers Storcenter bliver der brugt omkring 15.000 balloner i 11 forskellige størrelser og 18 forskellige farver!

Den 3 uger lange udstilling i Randers Storcenter inkluderer en første uge i uge 41, hvor man kan opleve skulptørerne in action. De vil bygge en magisk verden på Centertorvet samt på toppen af alle svingdøre i centret. Alle dage i uge 41 mellem kl. 10 – 18 kan man komme og følge med i udviklingen af den magiske verden. Her bygger de skulpturerne op ballon for ballon helt live foran kunderne. Fra lørdag d. 13. oktober – lørdag d. 20. oktober inviterer vi børnene med på legen, hvor det via en række workshops om eftermiddagen, bliver muligt selv at ”bygge” et dyr eller en blomst. Dette selvfølgelig helt gratis! Vores workshops finder sted mellem kl. 14 – 18. Der vil være udskiftning ca. hvert kvarter, så tilmelding er ikke nødvendig, det er bare at møde op. Underviserne snakker engelsk, men der vil være ansatte fra Randers Storcenter til stede, hvis der er behov for oversættelse. Det visuelle vil dog i de fleste tilfælde være helt fint til at være med.

I uge 43 er skulpturerne udstillet, mens vores kunder får mulighed for at deltage i konkurrencen om, hvem der får lov til at tage dem med hjem.

Vi glæder os til at se jer til 3 magiske uger i Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

8. oktober 2018 - 28. oktober 2018

« Tilbage til events
TIL TOP