Den traditionsrige feriebillet er tilbage

I efterårsferien kan børnene traditionen tro gå på jagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 12. oktober til og med søndag d. 20. oktober, og som også er gyldig i samme periode.

Feriebilletten har gaver fra Deichmann, Flying Tiger Copenhagen, Cool, Frellsen chokolade, Sportmaster, Bog & Idé og Bilka. Derudover får du et high jump i Infoboden. Læs mere om high jump.

Som en del af vores børneunivers giver feriebilletten også mulighed for oplevelser UDEN for Randers Storcenter.

På feriebilletten i efterårsferien får du derfor også en børnebillet (0-14 år) til en 3 timers badebillet hos Water & Wellness i Randers. Billetten er gyldig til og med d. 31. marts 2020. Læs mere om Water & Wellness her.

Du får også en gratis entré for børn (0-17 år) til Fregatten Jylland i Ebeltoft. Billetten er gyldig til og med 31. december 2019. Bemærk, at der er gratis entré i forvejen i efterårsferien. Læs mere om Fregatten Jylland her.

Desuden kan du på bagsiden af billetten deltage i lodtrækningen om spændende ekstra præmier fra Klatreparken Randers, Aqua Akvarium & Dyrepark, Nordisk Film Biografer Randers samt Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

12. oktober 2019 - 20. oktober 2019

« Tilbage til events
TIL TOP