Den populære feriebillet er tilbage

I efterårsferien kan børnene traditionen tro gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 (værdi ca. kr. 350,-) i INFOboden på Centertorvet fra lørdag d. 13. oktober til og med søndag d. 21. oktober, og som også er gyldig i samme periode.
Feriebilletten har gaver fra Bilka, Bog & Idé, Café Fry, CoccoBello, Cool, Flying Tiger Copenhagen, Frellsens Chokolade og Infoboden.

Som en del af vores børneunivers har vi i 2018 udvidet feriebilletten til også at give mulighed for oplevelser UDEN for Randers Storcenter.

På feriebilletten i efterårsferien får du en børnebillet til Aqua Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, hvor du finder et væld af sjove familieoplevelser både inde og ude. Billetten er gyldig til og med d. 30. december 2018, men bemærk at parken holder lukket i perioden 10. – 26. december. Læs mere om dyreparken her.

Du får også en voksenbillet til Energimuseet i Bjerringbro. Alle børn i alderen 0 – 17 år har gratis entré, men børnene får nu mulighed for at få Far eller Mor med gratis! Bemærk at billetten KUN er gyldig i efterårsferien til og med søndag d. 21. oktober. Læs mere om Energimuseet her.

Desuden kan du på bagsiden af billetten deltage i lodtrækningen om spændende ekstra præmier fra Klatreparken Randers, Lego House, Water & Wellness samt Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

13. oktober 2018 - 21. oktober 2018

« Tilbage til events
TIL TOP