Den populære feriebillet er tilbage i efterårsferien

I efterårsferien kan børnene traditionen tro gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet, som kan købes for kr. 80 i Informationen ved Store Torv, eller  via. linket herunder, fra lørdag d. 10. oktober til og med søndag d. 18. oktober, og som også er gyldig i samme periode.

Feriebilletten har gaver fra Bilka, Bog & Idé, Cool, Flying Tiger Copenhagen, Frellsen chokolade, Normal og Informationen.

Denne gang er gaven fra Informationen ekstra stor: du skal lave din egen bamse. Det gør du i Bamsefabrikken, som har åben hverdage kl. 11-18 og weekender kl. 10-17.
Der skal bookes tid, for at du kan få lavet din bamse i Bamsefabrikken.

Køb din feriebillet på den ønskede dato herunder, og book samtidig tid til Bamsefabrikken, så du er sikker på en tid, som du selv kan bestemme.

 

Som en del af vores børneunivers har vi udvidet feriebilletten til også at give mulighed for oplevelser UDEN for Randers Storcenter.

På feriebilletten i efterårsferien får børnene en gratis billet til Randers Regnskov, der gælder for børn til og med 11 år. Billetten er gyldig frem til 31/12 2020. Læs mere om Randers Regnskov her.

Børnene (3-11 år) får også en børnebillet til Kattegatcentret, der er gyldig til og med d. 31/12 2020. Billetten er gyldig for ét barn i følge med fuldt betalende voksen. Læs mere om Kattegatcentret her.

Desuden kan du på bagsiden af billetten deltage i lodtrækningen om spændende ekstra præmier fra Aqua Akvarium og Dyrepark, Nordisk Film Biografer Randers, Water & Wellness samt Randers Storcenter.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

10. oktober 2020 - 18. oktober 2020
kl. 10:00 til 17:00


I butikken lige nu

« Tilbage til events
TIL TOP