Byg med plus plusser i BR

Byg med plus plusser i BR, Randers Storcenter og vind flotte præmier

Anders Blak fra BR i Randers Storcenter inviterer alle børn og barnlige sjæle til at lege med til hans fagprøve. Anders har valgt at sætte fokus på Plus Plus brikkerne.

Kom ind i butikken, og byg med fra mandag den 19. marts og hele ugen ud.

 

I weekenden lørdag og søndag d. 24.-25. marts kl. 12-16 er der sjove aktiviteter med plus plus-klodser og konkurrencer om fine præmier.

 

Plus Plus brikker

De børn, der kender Plus Plus brikker, elsker dem. Plus Plus brikkerne hitter specielt i børnehaver og i de små klasser, hvor de i høj grad udvikler barnets finmotorik og kreativitet. Du har garanteret set dem flere steder – de findes nemlig alle vegne, hvor børn leger. Det er dansk legetøj, når det er bedst, og Plus Plus har vundet priser overalt i verden.

Plus Plus brikker er formet som –  et plus-tegn. De er lavet i hård plast, naturligvis uden giftige kemikalier. Den unikke form gør, at Plus Plus brikken kan sættes sammen på mange måder, og der kan bygges de mest fantastiske figurer med dem både i 2D og 3D. Det opfatter børn straks, og de kan nærmest ikke lade være med at gå i gang med at udfordre hinanden på kreativitet.


Afholdes:

19. marts 2018 - 25. marts 2018
kl. 10:00 til 16:00

« Tilbage til events
TIL TOP