Bilka – vi tæller ned

Spil bilbanko til åbent hus ved Bilka Randers

Allerede den 18. maj får borgerne i Randers mulighed for at lære en af Bilkas traditioner at kende. Der bliver afholdt Bilbanko med flotte Bilka-præmier på parkeringspladsen ved grøn indgang. Forud for bankospillet er der rundvisning på byggepladsen hver halve time fra klokken 14.00.

Bilbanko er en sjov oplevelse hvor man sidder i sin bil og spiller banko. Bilka sørger for gratis bankoplader til alle passagerer i bilen – og numrene bliver råbt op gennem bilradioen på en radiofrekvens, som bliver udleveret på dagen. Når der er banko, dytter man med hornene og blinker med lygterne. Så bliver pladen tjekket og præmien udleveret ved bilen.

Varehuschef for Bilka Randers fortæller om dagen:

”Bilka har med stor succes afholdt mange Bilbanko’er de seneste to år over hele landet, og alle steder har det været en stor succes. Derfor glæder vi os til at vise Randers denne sjove aktivitet. Jeg ser også frem til at vise rundt i det nye hypermarked, som jeg allerede nu kan afsløre bliver fyldt med inspiration og oplevelser.”

Alt det praktiske

Bilbanko kræver tilmelding via et link på Bilka Randers’ facebookside: facebook.com/bilkaranders. Booking af p-pladser åbner den 26. april klokken 9.00 og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding kan ske her.

Til Bilbanko er der ingen besvær med at kolde styr på mønter eller mærker. Deltagerne skal blot sætte krydser på de fem ark med seks plader på hver. Der spilles om en række, to rækker og hele pladen fuld. I alt spilles fem spil.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 14, og bilen skal være parkeret inden klokken 16, så alle er klar til at spille. Efter bilen er parkeret, kan man vælge at deltage i en rundvisning på byggepladsen, hvor man kan høre mere om planerne for Bilka i Randers. Denne del af dagen kræver ikke tilmelding og er også åben for dem, der ikke spiller Bilbanko. Deltagerne skal blot møde op i Bilka-gaden i Randers Storcenter. Der serveres et let traktement ved arrangementet.

Tidsplan for Åbent hus dagen:
Klokken 14.00: Deltagere ankommer og bilerne parkeres på p-pladsen

Klokken 14:00, 14:30, 15:00 og 15:30: Mulighed for rundvisning i hold á 25 personer

Klokken 16:00: Bilbanko

 


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

18. maj 2018 - 18. maj 2018
kl. 14:00 til 18:00

« Tilbage til events
TIL TOP