2nd Toy Day

En mangeårig tradition 2nd TOY DAY er klar i år

– et anderledes velgørenheds børneloppemarked hvor børn hjælper børn

Traditionen tro arrangerer McDonalds Paderup og Randers Storcenter et moderne børneloppemarked, med tanken: ”BØRN HJÆLPER BØRN”. Det sker den sidste søndag i juni – og i år søndag d. 27. juni.
Sidste år måtte vi desværre aflyse grunden restriktioner, men vi håber i år – at alt kan gennemføres på næsten ”normale” vilkår. Og naturligvis følger vi de udstukne anbefalinger, som er på det gældende tidspunkt.

Denne søndag vil 600 P-pladser foran centret være omdannet til et kæmpe marked, hvor børnene er sælgerne. Alle børn er velkomne til at købe og sælge brugt legetøj m.m. og øve sig i kunsten som købmand. Dette arrangement sker i et tæt samarbejde for at bakke op omkring lokale tiltag og 2nd TOY-DA Y’s formål er, at donere til velgørenhed.

Børn hjælper børn

Pengene fra 2nd Toy Day går i Randers Storcenters Velgørenhedspulje. Randers Storcenters Velgørenhedspulje er en pulje alle i vores dækningsområde kan søge.

Formålet er: at gøre lokale børn glade … Foreninger, skoler og andre – der enten frivilligt eller professionelt arbejder med børn kan ansøge puljen. I de tidligere år er donationen fra denne dag gået til Ronald McDonald Børnefond, i alt omkring 150.000 kr. og igen i år er de øremærket samme formål.

Tilmeldingen er igang

Har du lyst til at prøve at være sælger for en dag – og tjene lidt lommepenge til sommerferien, er her en super mulighed. Og så kan du få ryddet op i dine gemmer!

  • Du skal være under 14 år for at kunne få et næringsbrev
  • Der må ikke sælges madvarer (f.eks. kager eller andet spiseligt)
  • Da det er et børneloppemarked er det legetøj og lign., der kan sælges fra standen.
  • Hver familie kan booke 1 stand (2 parkeringspladser). 1 bil kan parkeres på standen
  • Borde, stole, telte mm. kan medbringes
  • En stand koster kr. 175,-, som betales ved tilmeldingen
  • Ekstra barn på samme stand kan tilkøbes for kr. 50,-

Efter din tilmelding får du tilsendt et ”næringsbrev” hvor også dit ”stand” nr. står på. Standene sælges efter først til mølle princippet, og der er kun plads til i alt 200 stande.

Skulle det ske – at omstændighederne gør vi skal aflyse, sender vi naturligvis de indbetalte penge retur.

Inkluderet i prisen får børnene bl.a. en feriebillet til Randers Storcenter, 1 happy meal fra McDonalds i Paderup, muligheden for at vinde en masse fede præmier samt små overraskelser på dagen.

Dette sker på dagen

Alle boder åbner kl. 10, og så er salget i gang. På pladsen er der opstillet scene, hvorfra der hen over dagen vil der være forskelligt underholdning. Bland andet vil der være en Peter Pedal Show, med fokus på at samle vi alle skal huske at tage vores affald med hjem – og ikke smide det i naturen. En del maskotter forbi sammen med Randerssaurus og hilser på alle børnene.

Det endelig program følger.

Når salgsboderne lukker kl. 15, kan man aflevere de restende ting (hvis man vil) til velgørenhed, og igen i år er det Mødrehjælpen i Randers, der står klar til at overtage de overskydende ting. Når du donerer tøj og legesager til Mødrehjælpen, sørger du ikke blot for at en familie kan købe børnetøj  og – ting til lave priser. Pengene, som kommer ind ved salget, går til Mødrehjælpens indsatser for børnefamilier og gravide. Du bidrager altså til, at Mødrehjælpen eksempelvis kan give rådgivning eller til Julehjælp til familier, som har brug for støtte.

 

NÆRINGSBREV KAN KØBES ONLINE HER.


Arrangør

Randers Storcenter

Afholdes:

27. juni 2021 - 27. juni 2021
kl. 10:00 til 15:00

« Tilbage til events
TIL TOP