Juleværksteder på Centertorvet 2. december 2015

tribe-loading Tegneskole i efterårsferien

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Tegneskole i efterårsferien

18. oktober 2017 | 11:0017:00

Kamp_Mag_5_P_Hus-896x480px2 Tegneskole i efterårsferien

Bliv bedre til at tegne i efterårsferien.

Som noget helt nyt arrangerer vi tegneskole for børn i efterårsferien. I samarbejde med Johnsson’s tegneskole får børnene adgang til teknikker, tips og tricks, som vil gøre dem til bedre tegnere.

Forskellige hovedtemaer behandles; Lær at tegne ansigter, lær at tegne kroppe, lær at tegne genstande, lær at tegne karikaturer og meget mere. Hver session af en varighed på ca. 40 minutter består af en kort forelæsning om teknikker og redskaber, som der også vil blive trænet med. Bagefter vil der være en workshop, hvor eleverne kan deltage med spørgsmål og egne observationer. Til slut arbejdes der med en specifik opgave, som vil vise, at eleven er blevet bedre, allerede.

“Undervisningen er baseret på den oplærte-erfaring, jeg har gjort efter mange år som professionel tegner. Formidlingen er letforståelig og umiddelbart praktisk anvendelig – tilpasset elevernes alder og erfaring – med humor og et glimt i øjet” – Henrik Johnsson.

Bemærk, at der er begrænset antal pladser på hvert kursus, så det er vigtigt at tilmelde jer her, hvis I vil være sikre på en plads. Husk at vælge tidspunkt på dagen og skriv meget gerne barnets alder i kommentarfeltet.

Tilmeld dit barn

facebook Tegneskole i efterårsferiengoogle Tegneskole i efterårsferienpinterest Tegneskole i efterårsferientwitter Tegneskole i efterårsferienemail Tegneskole i efterårsferien


Detaljer

Dato:
18. oktober 2017
Tidspunkt:
11:00 – 17:00
Begivenhed Category:


facebook Tegneskole i efterårsferiengoogle Tegneskole i efterårsferienpinterest Tegneskole i efterårsferientwitter Tegneskole i efterårsferienemail Tegneskole i efterårsferien