Juleværksteder på Centertorvet 2. december 2015

Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcenter

20. maj | 10:00 - 16:00

IMG_4660

Landbrugsmessen Gl. Estrup flytter til Randers Storcenter.

Lørdag den 20. maj invaderer dyr og maskiner Randers Storcenter. Der bliver liv og glade dage på centertorvet og udenfor de tre indgange, når dyr, maskiner, truckere og hoppekøer tager godt imod centrets kunder.

Der bliver mulighed for at klappe en sød lille kalv, sidde i en skinnende, nypudset truck og høre mere om landbrugsmessen på Gl. Estrup, der i år finder sted den 27. og 28. maj.

Desuden kan du blive den heldige vinder af fribilletter til messen til en værdi af 100 pr. stk., hvis du deltager i vores konkurrence. Vi trækker lod om 10 x 2 billetter i løbet af dagen.

Tag børnene med – vi har sjove aktiviteter for alle og glæder os til at se jer!

__

Landbrugsmessen Gl. Estrup er for både land- og byboere. Her er der køer, heste og får, lækre lokale fødevarer, kræmmermarked og en masse sjove aktiviteter for børn og voksne.

Se meget mere om Landbrugsmessen på www.landbrugsmessen.dk.

facebook Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcentergoogle Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcenterpinterest Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcentertwitter Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcenteremail Landbrugsmessen Gl. Estrup besøger Randers Storcenter

Detaljer

Dato:
20. maj
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Categories:
,