Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Udsalget starter fredag, d. 10. juni kl. 10

Velkommen til udsalg! Fredag, d. 10. juni kl. 10 starter årets sommerudsalg i Randers Storcenter. 68 butikker og spisesteder i centret er klar med fantastiske tilbud og står klar til at hjælpe dig med at gøre et godt køb. Er du på udkig efter tøj, isenkram, elektronik eller skønhed? Så er Randers Storcenter stedet, hvor du finder de bedste tilbud. Udsalg i Randers Storcenter er den perfekte anledning til en shoppingtur i vores mange butikker. Tag familien eller vennerne med og nyd brunch, frokost eller aftensmad på et af spisestederne, når I tager på shopping.

Vil du have endnu mere ud af udsalget? Download Randers Storcenter PLUS+ app på App Store og Google Play. App'en giver adgang til eksklusive fordele. Du får point hver gang, du besøger Randers Storcenter, som du kan bruge til at indløse gode præmier og konkurrencer. Læs mere om PLUS+ app'en her.

Randers Storcenter har åbent alle dage hele ugen - lukket alle helligdage
- Specialbutikker: Mandag-fredag kl. 10-19 / Lørdag-søndag kl. 10-17
- Spisesteder: Mandag-fredag kl. 10-20 / Lørdag-søndag kl. 10-17 (enkelte spisesteder har længere åbent i weekenden)
- Bilka: Mandag-søndag kl. 7-22
Du kan altid tjekke vores åbningstider, så du er sikker på ikke at gå forgæves.

I Randers Storcenter skal du ikke tænke på p-skiven. Vi har 1.800 gratis parkeringspladser lige ved døren - uden tidsbegrænsning. Du har altid mulighed for at finde en parkeringsplads tæt på.

Tag på udsalgsjagt i Randers Storcenter og få en hyggelig shoppingoplevelse!