19. oktober

10:00 - 17:00

Blå indgang

Tilmeld børnene her

Casting for børn i alderen 3-14 år - både for piger og drenge

Føj til kalender

Børn søges til model-, film- og TV-opgaver for bureauet, Cast Agency Denmark

Kender du den nye børnemodel eller filmstjerne?
Børnecasting.dk besøger Randers Storcenter onsdag, d. 19. oktober kl. 10-17 ved blå indgang. På vegne af bureauet, Cast Agency Denmark, søger de børn i alderen 3-14 år, som synes, det kunne være sjovt at få mulighed for at medvirke i model-, film- eller TV-opgaver for f.eks. Fætter BR, LEGO eller hummel.

Kender du en skøn, sjov, charmerende dreng eller pige, så tag ham eller hende med i centret til børnecasting. Er de to, som synes, det kunne være skægt at få taget billeder sammen – en ven, veninde, søster eller bror? Så er de velkommen til casting sammen.

Tilmelding skal foretages inden onsdag, d. 19. oktober. Der er begrænset antal pladser!

Tilmelding foregår sådan
• Gå ind på Børnecasting.dk.
• Vælg by og tidspunkt for deltagelse
• Efter tilmelding modtager du en SMS med CastingID, som skal medbringes til casting

Børnene bliver mødt af et imødekommende team til castingen. De bliver castet og får taget professionelle billeder. Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne igennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige jobs.

Læs mere og tilmeld børnene til casting på Børnecasting.dk.

Hvem er Børnecasting.dk?
Børnecasting.dk har arrangeret castings for børn gennem 11 år i over 310 byer i Danmark og Sverige. De samarbejder hvert år med nogle af landets største modelbureauer og virksomheder. De har bl.a. castet børn til Bilka, Celavi, ME TOO, Minymo, Zara, Phister & Philina, Molo samt magasinet Olivia. Deres fornemste opgave er at give børnene en god oplevelse foran kameraet og tage nogle skønne billeder. Efterfølgende udvælger det pågældende bureau, hvem de gerne vil optage til model-, film- og TV-opgaver. Børnecasting.dk har plads til alle. Deres tommelfingerregel er blot, at det skal være sjovt at være barn, og at man har lyst til at stå foran kameraet.