Wilhelms Deli

Telefon : 86720101

Placering : Gul gade v. rød indgang

Hos Wilhelm’s finder du sund og hurtig fastfood. Der bliver kun brugt sunde, friske og gode råvarer, og alle leverandører er nøje udvalgte. Wilhelm’s ligger centralt i Randers Storcenter, og du kan nyde din mad i centret eller tage det med hjem.

Menukortet byder på de mest populære sandwich og salater samt lækre milkshakes og friskpresset juice.

Wilhelm’s drives af Mark Wilhelmsen, der er godt kendt i Randers Storcenter, hvor han tidligere har arbejdet i EHM og Egoisten. Ideen til at åbne en sandwich- og juicebar har Mark fået fra sin egen sunde livsstil, og han håber på, at mange vil vælge det sundeste alternativ.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Hold din frokostpause på Wilhelms, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der giver dig både energi og god samvittighed. Nyd klassikere som sandwich og bagels, sprøde salater og friskpresset juice til frokost – al maden er lavet af gode kvalitetsråvarer. Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære milkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk, så du sparer på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen. Du kan få en sprød salat til 45 kroner og en frisk juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.

Hos Wilhelms Deli finder du sund og hurtig fastfood. Der bliver kun brugt sunde, friske og gode råvarer, og alle leverandører er nøje udvalgte. Wilhelms Deli ligger centralt i Randers Storcenter, og du kan nyde din mad i centret eller tage det med hjem.

Menukortet byder på de mest populære sandwich og "bland selv" tapas samt lækre milkshakes og friskpresset juice. Wilhelms Deli drives af Mark Wilhelmsen. Mark er godt kendt i Randers Storcenter, hvor han tidligere har arbejdet i EHM og Egoisten. Ideen til at åbne en sandwich- og juicebar har Mark fået fra sin egen sunde livsstil, og han håber på, at mange vil vælge det sundeste alternativ.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Hold din frokostpause på Wilhelms, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der giver dig både energi og god samvittighed. Nyd klassikere som sandwich og bagels, lækker tapas og friskpresset juice til frokost – al maden er lavet af gode kvalitetsråvarer. Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære milkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk, så du sparer på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen. 

 

Wilhelms Deli giver studierabat.

Åbningstider:

mandag – fredag 10:00 – 20:00
lørdag – søndag 10:00 – 19:00

(køkkenet lukker en time før).

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP