Vibholm guld og sølv

En moderne multibrand guldsmed

Tenna Vibholm åbnede sin første Vibholm guld og sølv på Strøget i Århus for 12 år siden,  med et ønske om at åbne en mere moderne smykkebutik med en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Den familiedrevne virksomhed har siden fulgt visionen om; at være med på trenden og udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm guld og sølv er blevet landsdækkende, og Tenna Vibholm åbner nu butik nr. 23 i Randers Storcenter.

- Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, ville vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Vibholm guld og sølv vil i Randers Storcenter forhandle smykker fra populære brands som: Pernille Corydon, Maanesten, Christina Jewelry and Watches, Sif Jakobs, Jeberg, Scrouples, Nuran, ByBiehl, Design Letters, Blomdahl, Lund Copenhagen og Maria Black. Derudover vil der være et stort udvalg af ure fra brands som Garmin, Obaku, Festina, Jaguar, Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Skagen og FOSSIL.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner


Nyhedsarkiv

Nina og Mette står altid klar til rådgivning

16-07-2021

Vil du se flere film fra centrets butikker/ansatte, så klik her:

 

Læs mere »


Altid god tid til vores kunder

16-07-2021

Hos os i Vibholm guld og sølv er det meget vigtigt, at vores kunder får den rigtige vejledning, uanset hvor lang tid det tager. Vi ønsker, at alle kunder skal føle sig godt behandlet, og at de går herfra med det rigtige smykke.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP