Thiele

Hjemmeside : http://www.thiele.dk/

Telefon : 86411097

Placering : Gul gade

Thiele briller og kontaktlinser er Danmarks ældste optikerkæde, idet Thiele blev etableret i København i året 1817, og siden 1931 har Thiele haft titlen som Kgl. Hofleverandør.

Hos Thiele finder du briller og kontaktlinser i alle prisklasser samt et bredt udvalg af modebranchens største mærkevarer.

I Thiele satser vi altid på den bedste service og den højeste kvalitet.

Kig ind, og se selv!

Valget er dit!
Hvorfor nøjes?

Thiele er for dig, der vil vælge fra alle hylder. Hos Thiele finder du det største udvalg af de nyeste mærkevarer. Du finder samtidig kvalitetsbriller til fast lavpris. Valget er dit. Det eneste vi har valgt for dig er service.
Design og mærkevarer, vi har dem alle.
Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere. Hver sæson udvælger vi briller og solbriller fra de ”hotteste” modehuse i Paris, Milano og New York. Modehuse som Chanel, Gucci, Prada, Armani, Givenchy, Escada, Donna Karen og Zegna er bredt repræsenteret, når vi viser de nye kollektioner frem i vores butikker.
Brillemærker med optiske traditioner har også en vigtig plads i vores udvalg. Hvem kender ikke Ray Ban og Police? Vi tilbyder imidlertid også relativt ukendte mærker såsom danske Fleye og J.C. Filtenborg.
Som kunde hos Thiele, kan du være sikker på at finde det største udvalg af de nyeste mærkevarebriller og solbriller.
Hvis du ønsker brilleglas fra Rodenstock, kan vi ’skræddersy’ tynde og lette glas, så din brille fremstår som et funktionelt og eksklusivt smykke.
I vores kollektion af lavprisbriller, tilbyder vi også trendy designs i prisgruppen kr. 1995,- inklusiv glas. Mærkevare briller med standardglas behøver dog ikke at være væsentligt dyrere. Prøv dig frem og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Kig ind, og se selv!

Thiele giver -10 % studierabat på det hele (kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter)

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP