Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

The Body Shop

The Body Shop ligger i grøn gade. The Body Shop sælger hudpleje- og kosmetikprodukter. De er kendt for at sælge produkter, der ikke er testet på dyr, ligesom produkterne er bæredygtige både med hensyn til arbejdsvilkår og miljøet, hvorfor de også er en B-Corp certificeret virksomhed.

En B-Corp er en virksomhed, der opfylder de højeste sociale og miljømæssige standarder for mennesker og planet.

Derudover støtter The Body Shop fattige producenter i den tredje verden og har ofte kampagner med fokus på menneskerettigheder eller miljø, hvor der bl.a. doneres penge til velgørende formål.

Butikkens udvalg af varer spænder bredt. De sælger blandt andet ansigtspleje, kropspleje, make-up, badeprodukter og meget mere.

Du kan også blive medlem af The Body Shops kundeklub "Love Your Body Club", som bringer mange fordele med sig. Du kan samle point, som hurtigt bliver til belønninger. Du kan forkæle dig selv med dine yndlingsprodukter, eller du kan hjælpe andre ved at donere dine belønninger til velgørenhed. Du får også en gave på din fødselsdag, eksklusive tilbud og mere.

"Historien om The Body Shop startede i Brighton, England i 1976 med stifteren, Anita Roddick, og hendes revolutionerende idé om, at forretning kan gøre en positiv forskel. Med visionen har The Body Shop skubbet grænser, gået helhjertet til værks og skabt positive forandringer gennem 40 år."


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: