Telenor

Hjemmeside : https://www.telenor.dk/

Telefon : 60504228

Placering : Grå gade / Bilkagaden

Hos Telenor i Randers Storcenter kan du få rådgivning om alt inden for vores produkter til private og erhverv:
•Mobiltelefoner
•Mobilabonnement med FRI tale, sms og mms
•Mobilt bredbånd med 4G
•Bredbånd op til 50 Mbit

Vi forhandler desuden alle de produkter, som du finder på telenor.dk. Nogle af vores mest populære mærker er: iPhone(iPhone 4S og iPhone 5), HTC, Nokia, Samsung, Sony og Doro. Overvejer du en ny smartphone, er du velkommen til at komme forbi og høre om f. eks.:

iPhone 5s
Apples iPhone 5s er et stort spring, når det gælder smartphones. iPhone 5s er 40 gange hurtigere end den oprindelige iPhone. Det betyder, at man kan spille datatunge spil, uden at opleve forstyrrelser.

iPhone 5s kameraet er udstyret med en masse smarte funktioner. Man kan blandt andet skyde et hav af billeder på et kort øjeblik. Kameraet kan i øvrigt også optage slow motion videooptagelser med 120 billeder i sekundet.

iPhone 5s kan fås i farverne space grey, guld og hvid.

iPhone 5c
iPhone 5c byder på en farverig design, også indeni, samt solid konstruktion. Du kan vælge at supplere din iPhone 5c med et af de seks Apple-designede covers, som vil både beskytte din iPhone og får den til at skille sig ud.

iPhone 5c er udstyret med A6-processor, så alt hvad du gør på din iPhone foregår i den tempo du allerede forventer. iOS 7 klæder iPhone 5c godt med enkle og elegante symboler og en grænseflade, der føles flydende.

Samsung Galaxy S4
Samsung er i øjeblikket en af verdens mest innoverende smartphone udbydere, og det har Samsung Galaxy S4 med over 10 millioner solgte enheder på en måned, endnu engang slået fast. Med nye software opdateringer og knivskarpe HD billeder er det en fryd for øjet at se billeder, websider og film.

HTC ONE tilbyder kombinationen af innoverende design og de seneste teknologiske funktioner. HTC ONE har Wi-Fi, 3G og 4G forbindelse og mere end 32GB lagringsplads til rådighed, hvilket skaber en fantastisk frihed og en enestående brugeroplevelse.

Erhvervsdrivende
Vores butik henvender sig også til mindre erhvervsdrivende. Har du brug for at vide mere om Telenors erhvervsløsninger, kan du læse mere her:
•Arbejdsmobil
•Samsung håndværker smartphone
•Bredbånd til erhverv

Vores stærkeste netværk, nogensinde
”NU” er navnet på vores superhurtige netværk. Vi ved, hvor vigtig en stærk signal styrke er, når du skal surfe på internettet, derfor dækker vi 192 byer med lynhurtigt 4G-dækning.

Foruden vores 4G netværk, dækker Telenors netværk 99 % af den danske befolkning med 3G-dækning. 93 % af vores kunder oplever, at dækningen til deres mobiltelefoner er fremragende.

Som Telenor kunde kan du forvente, at vi gør endnu mere for at gøre netværket stærkere. Telenor vil i de næste 12 måneder udvide vores netværk med 1.500 ekstra 3G master, som skal sikre vores kunder en endnu bedre oplevelse på det mobile netværk.

Klik ind på vores dækningskort og se, hvor godt vi dækker i dit område.

Gør hver dag bedre hos Telenor
Hos Telenor forbinder vi dig til alt det, der er vigtigt for dig. Uanset om du overvejer en ny smartphone, lækkert tilbehør eller er på jagt efter lynhurtigt internet, så sørger vi for det hele.

I Telenors flotte butik har vi samlet alt det, der gør hver dag bedre. Du kan opleve de nyeste mobiltelefoner fra de største brands som Apple, Samsung, Huawei, Sony og mange flere, og du finder også et stort udvalg af lækkert tilbehør. Fra det nyeste smartwatch til de fedeste høretelefoner.

På nettet med MaxSpeed
MaxSpeed er lynhurtigt internet hos Telenor. Vi har bredbånd til både COAX, DSL og Fiber.
Forbrugerrådet Tænk har testet næsten 100 bredbåndsprodukter og kåret MaxSpeed 1000 Mbit til den bedste bredbåndsforbindelse. Så hvis du vil lynhurtigt på nettet, skal du bare kigge forbi.

Services
Vores medarbejdere står altid klar til at gøre din dag bedre. Uanset om du har brug for hjælp til en app på din mobiltelefon, eller om du har spørgsmål til dit internet derhjemme, så er du velkommen til at kigge forbi.

I butikken kan du også få rådgivning til det bedste mobil- eller internetabonnement, hvis du er mindre erhvervsdrivende.

Vi glæder os til at se dig hos Telenor

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP