SPORT 24

Hjemmeside : https://www.sport24.dk/

Telefon : 30213420

Placering : Rød gade

Velkommen til SPORT 24 – en af Danmarks største sportsbutikker for hele den aktive familie.

Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse.
Hos SPORT 24 får du og din familie professionelt råd og vejledning af vores uddannede personale til at finde lige det sportstøj eller udstyr, I mangler.

Du får et bredt sortiment af de nyeste og bedste sportsartikler fra alle de største mærker.

Besøg også vores webshop på www.sport24.dk.
Her kan I finde alle de samme varer som i butikkerne – og shoppe lige når det passer jer.

Kom ind i SPORT 24 og gør en god handel!

OBS! Randers Storcenter holder delvist lukket grundet forlængelse af de nuværende restriktioner. Læs mere på butikkens egne kanaler om evt. online shopping muligheder

SPORT 24 PLAY MORE

Sport skal være sjovt og bringe et smil frem på læben, og når man har det sjovt, er man langt mere motiveret til at dyrke motion. Derfor går sport og leg hånd i hånd hos SPORT 24. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du de bedste forudsætninger for at springe ud i legen i SPORT 24’s sportsunivers.

SPORT 24 | sport og fritid til hele familien

SPORT 24 er en af Danmarks største sportsbutikker for hele den aktive familie. Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse.
Hos SPORT 24 får du og din familie professionelle råd samt vejledning af det uddannede personale til at finde lige det sportstøj eller udstyr, I mangler.

Du får et bredt sortiment af de nyeste og bedste sportsartikler fra alle de største mærker. Du kan også handle på SPORT 24’s webshop.
Her kan I finde alle de samme varer som i butikkerne - og shoppe lige når det passer jer.

SPORT 24 VIP

Bliv medlem af SPORT 24’s VIP kundeklub
og få udvidet service. Du får blandt andet gemt dine kvitteringer online, optjener bonus på dine køb, bliver inviteret til eksklusive VIP events og meget mere. Det er gratis og helt uforpligtende.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP